FOTO: David Sedlecký pro Wikimedia.org
Jiří Grossmann by se dožil 75 let
25. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
28.7.2016 06:39
V povídkách a písních stále žije. Díky za to, že byl. Škoda, že jen tak krátce.
Vladka Steinová
27.7.2016 09:33
Dobrý den, děkuji Vám všem za příspěvky, jsem moc ráda, že jsme nejen společně zavzpomínali na báječného člověka a kumštýře, ale že si dodnes pamatujeme jeho písně, vystoupení a vše, co nám zde zanechal. Ještě jednou děkuji.
Zdeněk Horenský
27.7.2016 06:34
Vzpomínám si jak jsem v naší ještě černobílé TV viděl Miloslava Šimka jak oznamoval smutnou zprávu o smrti jeho parťáka Jirky, dodnes si to jasně vybavuji. Mám spoustu nahrávek ještě na kotoučích magnetofonových pásků a snad všechny gramodesky.
Věra Kynčlová
26.7.2016 19:15
Před pár dny jsem znovu v televizi viděla vzpomínkový film na Jiřího Grossmanna a znovu jsem jseem měla sslzy v očích. Jako oko v hlavě opatruji LP z Besídek zvláštní školy a další. Moje děti byly na nich vychovany a různé hlášky kolují u nás v rodině stále. Mám ráda všechny jeho písničky, i jak "točil klikou rumpálu", ale nejvíc hrávanou byla Jako kotě si příst. Báječný člověk, nezapomenutelný.
Vladka Steinová
26.7.2016 07:31
Dobrý den, děkuji všem, kteří jste se zapojili do diskuse.Moc mě těší,že i po tolika letech vzpomínáme na člověka, jemuž umění a pobavení diváka bylo vším.
Drahomíra Stínilová
26.7.2016 01:58
Myslím, že moc velká spravedlnost tady na tom světě není. Kdyby byla, tak by nás Jiří Grossmann bavil doteď.
Zdenka Jírová
26.7.2016 00:58
Dodnes mám ráda humor Š+G, mám nahrávky jejich povídek, z kterých umím dodnes některé úryvky nazpaměť. Jsou nezapomenutelní. Děkuji za milou připomínku Jiřího Grossmanna.
Jana Slavíková
25.7.2016 22:54
Povídky Š+G jsme opisovali přes kopírák a znali téměř zpaměti. Ještě je mám schované (byť je to hláška odjinud :-) ) Škoda, že odešel tak strašně mladý.
VANDA Blaškovič
25.7.2016 22:40
Vladko, Semafor byla moje parketa..:)) jen jsem si tenkrát neuvědomila, že zemřel tak mlád...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA