FOTO: David Sedlecký pro Wikimedia.org
Jiří Grossmann by se dožil 75 let
25. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
25.7.2016 21:45
Taky Vlaďce děkuji za připomenutí j.Grossmanna.Myslím,že pro naši generaci je nezapomenutelný.Bohužel zajet do Semaforu v tu dobu bylo pro mě nemožné.Ale kupovali jsme desky ,sledovali televizi,myslím,že nám nic neuniklo.Písně Závidím a Drahý můj jsou nejkrásnější.
Jarmila Komberec Jakubcová
25.7.2016 19:36
Připojuji se se svým poděkováním Vladěnce za připomenutí J.Grossmanna. Byla jsem několikrát v Praze na jeho představeních a vždy to byl nezapomenutelný zážitek. Zemřel na zákeřnou nemoc, kterou jsem měla i já.Měla jsem to štěstí, že u mně už nemoc lékaři zvládli. V nedávné době z ní vyléčili i Mistra K.Gotta.
Alena Várošová
25.7.2016 18:40
Připojuji se též k Jitčinu komentáři,sdílím vše co už za mně napsala Jitka.Byl to můj oblíbený velký muž.Jeho píseň mi zní v uších ještě teď,díky Vladěnko.
Jitka Chodorová
25.7.2016 16:44
Díky Vladko za připomenutí výročí narození Jiřího Grossmanna, i já jsem si ho ráda poslechla, byl zárukou dobré zábavy, jen škoda, že odešel tak mlád.
Zuzana Pivcová
25.7.2016 14:10
Z autorské dvojice je asi vždy jeden umělecky vůdčí osobnost. A nemusí být zrovna projevem nápadnější. Myslím, že tak tomu bylo i v tomto případě a já jsem měla raději Jiřího Grossmanna.
Věra Lišková
25.7.2016 14:07
Vidět představení J.G. a M. Š. byl krásný zážitek. Děkuji za připomenutí.
Vladka Steinová
25.7.2016 14:05
Dobrý den,moc děkuji Vám oběma za recenze.Měla jsem to štěstí,že díky bratrovi,který v té době již studoval v Praze VŠ, jsem byla 2x na představení v Semaforu. Byl to nezapomenutelný zážitek.
Helena Votíková
25.7.2016 11:27
Závidím má nádherný text. Až s odstupem času si člověk uvědomí... . Na lístky do Semaforu se stály dlouhé fronty a "bralo se vše". Semafor byl záruka dobré zábavy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA