Ilustrační foto: ingimage.com
Naučme se být šťastní. Právě teď.
3. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Emilián Vaněk
30.11.2016 22:28
Když se blížila moje penze,měl jsem obavy,co budu dělat a ono to vlastně přišlo samo sebou.Údržba vily na rodné moravské hroudě,les ve všech podobách od pokladnice produktů,houby,borůvky aj až po přenádherné dýchání k tomu mi dopomohla naše skvělá vláda,ráno oznamují v tv,že cigarety se "upravují" o 2 - 7Kč na krabičku,začal jsem řvát,jak pominutý,kdybych vypsal ty výrazy mám jistě BAN. Strčte si je do,byla slova nejslušnější,odemne nedostanete od teď ani floka a tak nejen,že mám roční úsporu cca 20 tisíc,ale v tom zmíněném lese si ty plíce za min. 35let kouření čistím! A tak nabývám pocit štěstí,stejně tak,když je člověk obklopen,alespoň na webu zajímavými,moudrými a vnímavými lidmi.
Věra Lišková
6.8.2016 19:45
Je to zvláštní, že jsem šťastná. Zdravotní stav nic moc, všechno slábne, zrak, sluch, čich. Přesto mám pocit, že nikdy jsem nedokázala tolik vnímat krásu přírody, jako teď.
Jarmila Komberec Jakubcová
5.8.2016 08:04
já si občas dělám malé radosti, třeba si koupím něco hezkého na sebe ale štěstí je, že moje kočenka britunka se mi vrátila z toulek, a tak každý den prožívám své drobné radosti a to je štěstí.
Drahomíra Stínilová
4.8.2016 22:40
Každý člověk je jiný a nachází štěstí jinak. Někdo miluje rodinu a bez ní ani ránu. Je šťastný, když se sejde spoustu lidí, baví se , slaví. Někdo je zase přemýšlivý poustevníček. Je rád sám i když třeba tu rodinu má. Jiný zase vidí štěstí v práci, že něco dokázal, vymyslel atd. Ale asi zásadní je mít kolem sebe přírodu, zeleň a taky tu hlínu, ale to může být též individuální. Jinak si myslím, že nás v tomhle ovlivňují čísla z data narození. Tenhle názor je osobní a nikomu ho nevnucuji.
Zuzana Pivcová
4.8.2016 11:46
Ač cesty nikam nevedly, tys po nich šel a šel jsi rád.....Mám ráda to "jití" už pro ty cesty samotné, i když třeba ještě teď nedohlédnu jejich konce. Pocit velikého štěstí nedokážu definovat. Ale když mě naplní radostný pocit, a ten se objeví každodenně, byť v něčem zdánlivě malém, vím, že jsem tu na světě správně. Bez Světové knihy štěstí. :-D
Anna Čípová
4.8.2016 08:29
Žasnu, čemu všemu se vědci věnují. Já se držím zásady: "jaké si to uděláš, takové to máš."
Karel Boháček
4.8.2016 07:49
Může být člověk šťastný i když je chudý a nemocný - toť otázka, dle mého ale ano, což mi dokazují mí předci a já se držím pravdy - žij teď,raduj se i z mála, vždy může být hůř, co tě nezabije to tě posílí, každá zkušenost je dobrá a z ní se poučíme....
Zdenka Jírová
4.8.2016 00:57
V lese, u potůčku, vlastně kdekoliv v přírodě pociťuji štěstí, i když jen na krátkou dobu. Mohu si ho ale znovu přivolat. Právě tak se cítím šťastná a spokojená se svou rodinou, vnoučkem, i s mými dvěma kočičkami, kterým jsem dala domov.práce s květinami na balkoně nebo u dcery na zahradě také vnímám velmi pozitivně. Minulostí se už netrápím, nedá se změnit a budoucnost? Kdo ví?
Helena Votíková
3.8.2016 20:08
S článkem souhlasím. Snažím se plánovat tak na co mám, zdravotně i finančně. Nezabývám se tím co by, kdyby... žiji teď přítomností. Když mám trable, jdu "kopat do pampelišek"-procházka vyčistí hlavu. Jestli je to podle výzkumů, tak to je mi úplně fuk. Hlavně, že jsem já i okolí v pohodě.
Hana Šimková
3.8.2016 18:32
Na mne štěstí nějak výrazně nesedá,ale jsem docela šťastná, když se ráno probudím a vidím svého pejska. Je to pro mne taková ta muška zlatá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA