Ilustrační foto: pixabay.com
Diety, které frčí. Znáte je?
23. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Krones
25.7.2016 12:25
Žvýkat by se mělo nejméně 40x. Pokud jídlo vychutnáváte a věnujete obědu jednu až dvě hodiny a prokládáte sousta příjemným hovorem, tak vám to delší žvýkání přijde jako samozřejmé. Pokud máte na jídlo půl hodiny a žvýkání počítáte, dobře vám tak! Jeden hrozen nestačí, pojídají se tři kila denně po sedm dní. Na podzim, aby se vyměnila krev v těle. 10 let na bobuli potom ani nepohlédnete! A olej a vata - z toho jde mráz po zádech.
Jana Slavíková
24.7.2016 13:52
Naďa Konvalinková kdysi prohlásila že není na světě dieta, po které by nepřibrala. Souhlasím s ní. Peru se s váhou třicet let a průběžně vítězí.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.7.2016 11:29
Vyzkoušela jsem hodně tzv. zaručených diet na zhubnutí, nejvíc se mi líbila vinná - to se vyjije litr bíléjo vína denně a k tomu 3 karlovarské suchary. Byla jsem ovíněná, ale hladová. třetí dne jsem vyjeddla lednici. Výsledek nulový.
Dagmar Bartušková
24.7.2016 11:15
Každá dieta, kterou zkouším, je pro mě šílená. Nerada se omezuji v čemkoliv. O jídle nemluvě. Žádnou striktně nedodržuji. S kámoškou jsme před pár lety - o dovolené, zkusily vinnou dietu. První den to bylo prima, toho moudra, co jsme v restauracích od "oteviračky" vymyslely. Lokály jsme měnily, aby nebyla nuda. No, a po necelých třech dnech a pár sklenkách navíc nám byly všechny kalorie fuk. Hladové jsme se vrhly na talíře slaných a česnekových brambůrek. Poté jsme vrhly na toaletě, protože útroby ten nápor neunesly. Nechtějte vědět, jak jsme vypadaly. Tím byl slavné dietě konec!
Vatovou dietu jsem nezkoušela, ale když mi v dětství strčila zubařka do pusy železný palec, abych ji zase nepokousala, při pláči a vzlykotu jsem nechtěně spolkla vatový tampón. Vůbec nevím, jakou měl chuť. Jak jsem se pak bála, že mi v žaludku navždy zůstane! Nenabobtnal a nezůstal... Máma mi po zákroku koupila velkou zmrzlinu, kterou jsem zblajzla na posezení. Tím mé "útrapy" skončily. ☺☺☺
Květoslava HOUDKOVÁ
24.7.2016 10:08
Ahoj Olinko - Ty opravdu hubnout nepotřebuješ! - musela bys pak nechat fotku, aby Tě našli. Já mohu hubnout kdekoliv - jen u kancelář. pr .... se to obvykle míjí účinkem.
Olga Štolbová
24.7.2016 08:35
Dr. Rajko Dolečka pamatuju, mnohé jeho rady dodržuju dodnes. Ke grepům nečichám, ty baštím a moc ráda. Před jídlem se nemodlím, jednou jsem zkusila žvýkat jedno sousto 30krát, skoro mě chytla křeč žvýkacích svalů. Ovšem hrozen vína na malé mističce můžu třikrát denně, samozřejmě po jídle. Panenský olej mám ráda do salátu, dávám dvě lžičky. Jen s tou vatou si nevím rady, jestli před jídlem, nebo po jídle. Ale, fakt, hubnout nepotřebuju.
Květoslava HOUDKOVÁ
24.7.2016 07:27
Nejrůznější "zaručené" diety jsou jen taháním peněz z naivních lidí, kteří tak "živí" různé firmy i jednotlivce. Mne to dohání se usmát a doporučit typicky českou dietu: Pečený bůček s kůrčičkou. Před několika lety jsem za období podzim-jaro shodila 7,5 kg (vlastní metoda = bez hladovění, v pohodě, bez jo-jo efektu) Pomohlo i zeťovi: únor-červen shodil 10 kg. Funguje, když člověk má vlastní pevnou vůli - a tu jsme oba měli!
Zdenka Jírová
24.7.2016 00:52
Po všech zkušenostech s dietami jsem došla k názoru, že žádná trvale neúčinkuje, nejlepší je jíst zdravě, nepřecpávat se a pohybovat se, a nemusí to být zrovna v posilovně, zdravá procházka je možná účinnější a nic nestojí.
Eva Balúchová
23.7.2016 22:11
Taky žasnu.Nejlepší dieta je podle mne všeho s mírou.I když se přiznám,že dodržet míru je pro mě problém.A přirozený pohyb,ten mě zatím nedělá potíže.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA