Ilustrační foto: Wikipedia Commons
Myšlenky jednoho z největších géniů 20. století mapuje muzeum v Praze
22. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
26.7.2016 08:15
Kdo by neznal snad nejúspěšnější firmu světa s logem nakousnutého jablka a génia Steva Jobse! Do muzea v Husově ulici 21 určitě zavítám a již se na to moc těším. Bude to pro mne technická lahůdka. Smoothies mám totiž běžně každý den z naší ekologické zahrádky..:)
Jiří Libánský
22.7.2016 20:09
Já mám tak troch povědomí o tom, že firma Apple vyrábí počítače. Především Macintoshe, oblíbené grafiky. Nikdy jsem Apple ale jako nějaký zvláštní fenomén nevnímal. Zřejmě jen propagační akce. To bistro je ale dobrý nápad. To by mne asi také zajímalo víc než muzeum.
Jana Šenbergerová
22.7.2016 16:12
Tak tam by mě určitě nejvíc zaujalo vegan raw bistro, tomu zbytku bych asi moc nerozuměla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA