Rodinný výlet na Francovu Lhotu
FOTO: autorka

Rodinný výlet na Francovu Lhotu

21. 7. 2016
cestování fotografování naše tipy
Hodnocení:
(4.9 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Absolutně s tebou poprvé a koukám...Krása...
Anna Čípová
Moc děkuji za vaše milá slova. Jsem ráda, že jsem vám mohla ukázat tak trochu zapomenutý kraj.
Soňa Prachfeldová
Aničko moc hezké - v přírodě je člověku nejlíp - tak si užívejte s vnoučaty, každý den je neopakovatelný a nenávratný !
Ladislav Vesecký
Moc pěkné, fota také.
Olga Štolbová
Líbí, líbí, Aničko díky, také to neznám a ráda bych...Moc ráda s vámi všemi chodím na výlety, nebolí nohy a můžu spát ve své posteli. *****
Lenka Hudečková
Aničko, díky za seznámení s místem, o kterém jsem neměla zatím ani tušení. Krásné fotky..
Lidmila Nejedlá
Aničko, vůbec ten kraj neznám, tak díky za článek.
Elena Valeriánová
Pulčínské skály jsme měli jednou v plánu, ale zahnal nás déšť, co déšť lijavec. Je tolik krásných míst a tak díky Aničko, že jsi nás vzala sebou. Krajinky na fotkách nádhera.
Marie Seitlová
Aničko moc pěkné, v této části Beskyd jsem nebyla. Dík za procházku.
Alena Tollarová
Jo, domů do 4. patra to mám 72 schodů.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%