Ilustrační foto: pixabay.com
Chata je radost i starost
15. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
nina hor
14.2.2019 09:37
Dobrý den
ano to tedy...
my si radsi bud pronajimame nebo is detmi a vnoucaty jezdime sem http://www.nadrybnikem.eu/
a starosti nejsou
Michaela Zerzáňová
19.4.2018 11:57
Dobrý den, píší diplomovou práci na toto téma. Budu Vám moc vděčná za vyplnění mého dotazníku. Zabere maximálně 5 minut. Moc děkuji! Zde je odkaz: https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/druhe-bydleni-fenomen-ceskeh/
Hana Čadová
19.7.2016 14:11
Chatu máme, ale kdyby manžel nežil hned nemovitost prodávám!!! Bez auta hrozné spojení, obchod v místní vesnici trapný-prázdné regály, rohlík za 3 Kč. na sečení trávy se koupil traktůrek. Nikomu nevymlouvám, aby se z vesnice kde nic není odstěhovat.
Jarmila Komberec Jakubcová
18.7.2016 11:52
Protož chatu mám mohu potvrdit, že její údržba i provoz j nákladná záležitost jak časová tak finanční. Ale rotož k ní mám nostalgický vztah - 10 let jsme ji s manželem budovali neprodávám ji a ani nepronajímám. Syn tam občas zajede na víkend s rodinou a já tam jezdím sekat trávu. Žít na trvalo bych tam ale nechtěla, i když je zděná vybavená i satelitem a veškerým pohodlím včetně studny s čerpadlem, rozvodů vody. Prostě takový malý RD na okraji lesa a pod svahem zurčí Úterský potok.
Květoslava HOUDKOVÁ
18.7.2016 10:42
Dodatek: Být mladší a mít peníze - řešení by bylo! Při cestě do Prahy jedu vesnicí, v níž je "zimoviště" mobilheimů (malých i větších - hezkých). Jó - v létě si to nechat přivézt do přírody a pobýt tam určitou dobu. Pak se dál o nic nestarat = vrátit domek do zimoviště a nastřádat peníze pro další sezonu.
Květoslava HOUDKOVÁ
18.7.2016 10:19
Několik etap života jsem byla v malém městě (dost venkova v okolí). Chatu jsem nikdy nechtěla - stále stejné místo, 2.domácnost - plno další práce, potřebná údržba, strach před zloději = ani náhodou. Lépe bylo odjet - pokaždé někam jinam - a opravdu si jen odpočívat.
Zdenka Jírová
18.7.2016 00:35
Článek je pravdivý, měla jsem krásnou chalipu v malém městečku, ale musela jsem ji prodat, protože jsem zůstala sama a nezvládala jsem se o ni starat a ni se tam dopravovat - je 150 km od mého bydliště. Nyní mám potíže s chůzí, tak bych si tam nemohla jít ani nakoupit. Něco jiného je pobýt na chalupě pár týdnů v létě než tam být celoročně za každého počasí.
Hana Rypáčková
17.7.2016 14:23
Chatku u zahrady neřeším a chalupu si na týden vždy pronajmeme- nemusíme sekat trávu a různě něco opravovat.My se jen rekreujeme a kolem se na ostatních chalupách děje .........
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA