
Ilustrační foto: pixabay.com
Bramborové karbanátky s tuňákem
17. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
18.8.2016 15:08
Dnes pro příznivý výskyt ingrediencí a málo času na vaření vyzkoušeno poloviční dávky - a dobré, syté. Jako přílohu proto dopor. jen zelenin. salát.
Hana Rypáčková
18.7.2016 19:37
Zkusím Danuš. Taky všechno teď obaluji v hrašce- jak to chřupe..A už máme cukety ! Do všeho je vrazím...
Zuzana Pivcová
18.7.2016 11:47
Já, nevalná kuchařka, snad tohle zkusím. Akorát si místo trojobalu obalím "karboše" v hrašce.
Alena Vávrová
17.7.2016 19:37
Tož já bych si to uvařila. Tuňáka mám vždy ve špajzu. Ale dnes zbylé brambůrky od oběda jsem svrzla studené s tvarohem. Tak někdy jindy. Dík za recept ;-).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA