Ilustrační foto: ingimage.com
Obšťastňovač
16. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Josef Borecký
28.11.2017 08:10
Taky mám jednu podobnou zkušenost z internetového seznamování (nejsem tak úspěšný jako obšťastňovač nemám taky jeho styl a nechci mít)
Do Brna jsem přijel vlakem a tramvají až k ní. Z prvního setkání nebylo rozčarování jako obvykle oproti fotkám na netu.
Její domeček jako z cukru u krbu jsme otevřeli láhev vína. Byl to krásnej víkend ve dne i v noci s výletem na Veveří i když jsme si od toho neslibovali myslim ani jeden nějakou budoucnost. Ani jeden se nechce stěhovat. Moc na ten víkend vzpomínám. Jos.
Dana Tomanová
15.11.2017 17:17
Paní Blaškovič, oni jsou to ve své podstatě (ne prostatě) opravdu "odšťavňovači" žen, vysají jim energii a zmizí :-)))
Dana Tomanová
15.11.2017 17:14
Děkuji, pobavila jsem se :-)))))) Souhlasím s paní proboštovou, nechat je chvilku v naději a pak jim oplatit stejným, c'est la Vie, milé dámy. Nechápu, kolik žen na to slyší a naletí..a pak se zbytečně trápí. Paní proboštová, to není sviňárna, to je vyrovnaná hra :-)))
Hana Šimková
18.7.2016 14:38
Jarmilko moc ti to přeji a vím, že stát se to může. Ráda si článek přečtu.
VANDA Blaškovič
18.7.2016 13:22
Četla jsem Odšťavňovač..:)) Je známo, že osamělé a současně zoufalé ženy ztrácí soudnost a snadno podléhají touze být někým milovány, kýmkoli.... Smutné.
Zuzana Pivcová
17.7.2016 19:39
Vybavila jsem si při tom Páralův Katapult. Já osobně jsem se nikdy na inzerát neseznamovala (kromě mládí a rubriky Dopisovat si chtějí), takže k tomu nemohu zaujmout jednoznačné stanovisko, ale to, jak zamilovaná žena prožívá vztah, který ze strany muže zdaleka tak intenzivní není, platí i u známostí neinzerátních. I já jsem nejednou pěkně zblbla a blbla. :-D
Jarmila Komberec Jakubcová
17.7.2016 16:34
Haničko, já jsem našla na Seznamce fakt slušného muže a přesto, že náš vztah trvá skoro dva roky je to pořád krásné.Teď dokonce partnera požádala redaktorka MfD, aby j příběh našeho seznámení vyprávěl a ona ho chce zveřejnit.
Hana Rypáčková
17.7.2016 14:20
Přečetla jsem Sáru Saudkovou :Ta zrzka na chalupě /jinde bych to nezvládla/ a zírám na chlapy jak na exoty...Docela doporučuji....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA