Ilustrační foto: pixabay.com
Má práce v hotelové kuchyni
20. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
23.7.2016 09:19
Milá Heleno - je vidět, že Vás baví i "výtvarná práce" přípravy = přilákat k jídlu, které je na talíři vidět! Opak jsem zažila při obědě v restauraci Babišova "Čapího hnízda". Předem zajištěný oběd za Kč 250,-=levný (jinak ceny cca od 400,-výše) nebyl na talíři téměř vidět - chtělo to asi mít s sebou lupu. Lepší je restaurace u nás -ve vedlejší vesnici- výborně vaří a porce až k nesnězení - např. pro seniory Kč 65,- (menu). Ačkoli nejsem "z oboru", vzala mne mezi sebe parta "Stará garda"=kuchaři,cukráři/senioři. Mají mnoho akcí - výletů, exkurzí (dostanu se tak i do "zákulisí" kuchyní), přinesou i dávné recepty apod.-nuda s nimi není - po prázdn. se vše zase rozběhne.
Helena Hejduková
22.7.2016 00:24
Děkuji všem za hezké příspěvky. Pokud mte zájem, mám na svém profilu fotogalerie k pečení, včetně maloou ukázku dortů. Na cvičení chuť mám, i když posilovnu trošku zanedbávám, nevychází mi to moc časově, chodím ale s pejskem na procházky - ve dnech volna a dlouhé, ve dnech pracovních před šichtu a pak i po ní a cvičím doma na gymnastickém míči, bez pohybu nemohu být.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.7.2016 09:28
Poznámka k Vandě: přiznám se, že já bych 14 až 16 hodinách na cvičení chut neměla, jediná chut by byla na postel.Ale nevím každý jsme jiný.
VANDA Blaškovič
21.7.2016 07:30
Dobrý den, Heleno. Jste opravdu šikovná ženská. Zalipak při tom shonu máte chuť a čas ještě na cvičení? Já bych tedy chuť měla..:))
Hana Rypáčková
20.7.2016 21:20
Hluboce se klaním prduchům . Co jsem v důchodu jsem nehrábla na placenou činnost. Postarala jsem se o rodiče , množství vnoučat a teď o manžela /dost vzájemně/ . Ale vím, že je třeba dělat práci s láskou a daří se. Vnuk je kuchař a strašně ho to baví na rozdíl o techniky , na kterou ho rodiče dali. Hotelovku dělal s chutí a s chutí se učí v různých restauracích. Taky ho obdivuji a ty studené mísy ve společnosti přítel miluji...Ten már tohle a ten zas toto...A všichni se dobře nají...
Oldřich Čepelka
20.7.2016 18:06
Blahopřeji k vašemu textu a hlavně k těm událostem. Tak to má být a škoda, že nevím, kde ten hotel je, určitě bych ho navštívil a zavolal si pana ředitele, aby se dozvěděl, jak úžasnou má ženskou v kuchyni. - A aspoň jednu obloženou mističku od vás prosím prosím...
Karel Boháček
20.7.2016 17:26
Jste šikovná. To děláte 14 až 16 hod. denně ? Jestli ano tak jste ve svém věku supermanka - šílenec.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA