Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
14.7.2016 18:40
Je to smutné, když láska odchází, ať je to v jakémkoliv věku. Mě se zachvěje srdíčko ještě dnes, když si vzpomenu na křivdu, když mi jedna přebrala kluka na gymplu, zradu člověk v sobě nese celý život.
Eva Krausová
13.7.2016 13:50
Oldřichu,
hezké, ale smutné. Ale myslím, že každý chlap, který se umí vyjádřit poezií, je laskavý chlap, ač pravda i se může někdy vznášet v oblacích, což pro reálný svět zas takovým přínosem není...
Marie Magdalena Klosová
13.7.2016 10:44
Mně zase verše připomínají Vítězslava Hálka,a to je trochu jiné století.:) Přeji více šťastných
zážitků.mm
Jana Šenbergerová
12.7.2016 17:39
Pěkná citovka, pocitovka. Takových jsem v mládí v duchu napsala! Dnes bych se jim možná s chutí zasmála. Tím nemíním zlehčit vaše hezké verše. Jdou ze srdce, o tom není pochyb.
Anna Čípová
12.7.2016 16:58
Hodně smutné. A při čtení řádků od paní Naděždy až mrazilo.
Naděžda Staňková
12.7.2016 16:48
To vše nám přináší život. I v parném létě odejde láska a duše se pak chvěje zimou a smutkem....Moc krásná báseň, výpravná, čistá a srozumitelná. Trošku mě zarazilo to zasněžené pole, ale patří k věci, pocitu. Taky mám dnes v srdci bolest, je 41. výročí mé svatby. Bylo tehdy stejné vedro a s odstupem se snažím dopátrat, odkud tehdy přiletěl ten střípek zrcadla zlé Sněhové královny do oka mému ženichovi? Vnikl mu do srdce, které se mu změnilo v kus ledu a celých 36 let mě trápil.
ivana kosťunová
12.7.2016 10:00
Vaše verše mi připomínají neméně krásný text Hany Zagorové - s nebe pláče déšť. Je úleva se ze smutných pocitů vypsat.
Květa Chobotová
12.7.2016 09:45
Ach ti muži, kteří dokáží své city vyjádřit,pro mě nádherné...děkuji, v úctě Květa
Jarmila Komberec Jakubcová
12.7.2016 09:25
Otázka dnešního dne byla o pesimismu nebo optimismu. Básen je píše pesimisticky laděná.