Předávkování kofeinem mi nehrozí
Ilustrační foto: pixabay.com

Předávkování kofeinem mi nehrozí

29. 6. 2016
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Faldynová
Jsem čajomil a mám jiný problém: počkat, až čaj vystydne do konzumační teploty. Nejmíň jednou týdně si díky touze po čaji spálím sosák.
Marie Faldynová
Jsem čajomil a mám jiný problém: počkat, až čaj vystydne do konzumační teploty. Nejmíň jednou týdně si díky touze po čaji spálím sosák.
Dagmar Králová
Jedna zoufalá paní telefonovala expertům na výpočetní techniku, že se jí u počítače ulomil držáček na hrníček s kafem. Experti se jí ptali jaký má typ počítače a kde měla ten ulomený držáček umístěný. Po delší diskuzi jí poradili, že tu výsuvnou část, kterou běžní uživatelé používají na vkládání DVD a CD - si musí koupit novou. :-) U nás doma je to se servírováním kávy u počítače jinak - buď ji uvařím já - nebo manžel a pro oba současně. Předávkování kofeinem nám hrozí, ale to si musíme uhlídat sami 8-)
Soňa Prachfeldová
Pohybu není nikdy dost a je vidět, že nejste milovník kávy .
Marcela Pivcová
Jirko, tak tohle znám, můj postup přípravy kávy je téměř stejný, rozdíl je jen v tom, že místo počítače se kolem mne pohybují tři kočky, které se dožadují okamžité pozornosti - a opakovaně! A kolik já jsem vypila i těch vystydlých hrnků kávy - tu další přestávku, ještě další a nakonec po vyučování... Mně by ani ten termohrnek nepomohl.
VANDA Blaškovič
Bezvadný článek! Řekla bych, že nejhorší kombinace je postavit varnou konvici na rozpálenou sklokeramickou desku a čekat, až se voda uvaří..:)
Květoslava HOUDKOVÁ
Toto nebezpečí u mne nikdy nehrozilo, nehrozí a hrozit nebude: Káva mi nechutná a nepiji ji v žádné podobě (ani černou, ani s mlékem, kávovou zmrzlinu, zákusek) - jsem ráda, neleze do peněz.
Eva Krausová
Jiří, jste mne pobavil, no mě se jednou podařilo, že jsem si kávu zalila studenou vodou také.
Helena Votíková
Kávu zvládám, problém mám s bylinkovým čajem, kde musí voda trochu "opadnout".
Marie Seitlová
Jirko jako bych četla o sobě, také vařím několikrát, někdy už to vzdám. Nemám toho hlídače nebo vařiče kávy jako Jana.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%