FOTO: autorka
Villa Regenhart Jeseník
29. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
30.6.2016 07:53
Elen, tedy je to nádherné místo, ale obávám se cen asi dost vysokých... Spíš je ale u mne bohužel problém, že Jeseníky jsou moc daleko.Byla jsem tam jednou s kamarádem, poznala Karlovu Studánku mj., ta mě tedy uchvátila, hotový balzám na duši.
Elena Valeriánová
30.6.2016 00:04
Jitko, víš kde jsou Smetanový sady? Tak vila stojí prakticky nad nimi. Až přijdeš příště, tak tě tam vezmu.
Elena Valeriánová
29.6.2016 21:24
Ivano, myslím, že pan Mendlík pod mé články nechodí a já bych si mu nedovolila "věnovat" žádnou fotku, ale mohla by být :-) Janí určitě to chce se tam podívat. Mají výbornou kávu a oběd za 80,-- Kč. Jak se tam vaří normálně, nevím. na párty nám chutnalo. Ale určitě se tam najíst půjdeme a vyzkoušíme. Zřejmě to nebude ubytování za hubičku, ale třeba privátní wellness pro 6 lidí na hodinu za 650,-- Kč. A taky jak jsem psala mají balíčky.
Zuzana Pivcová
29.6.2016 19:42
Jel bych hned, ale spíš zase do té krásné krajiny, jako byla u Loučné, jen tak na koukanou, Ty služby bych ani nemusela.
Naděžda Špásová
29.6.2016 19:19
Elen, vypadá to krásně. Nebude to spíš pro horních 10 tisíc? Ale za návštěvu to určitě stojí. Je to pro nás hodně z ruky. *****
Jana Šenbergerová
29.6.2016 17:31
Budeme muset zorganizovat nějaký výlet, abychom to obhlédli zblízka. Díky za zajímavou informaci. Na mé gusto příliš depresivně temné prostory, ale to může být jen pocit z dálky. Zblízka je to možná útulné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA