Ilustrační foto: pixabay.com
Až zestárnu a budu bydlet u svých dětí
6. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
6.7.2016 20:17
To heslo jsem také ctila. Jak jinak to všechno stíhat a užívat si života.
Jitka Prušová
6.7.2016 18:06
děkuji moc za komentáře, překládat šlo samo- stačilo jen zavzpomínat;-) ; asi jsem byla matkou a nyní babčou poněkud benevolentní, mým heslem totiž bylo, jest a bude: "Bordel v bytě- šťastné dítě!"
Nedávno jsem si dělala test " Jaká jste babička, jaký jste dědeček" a vyšlo mi, že jsem dědeček! - asi proto, že s vnoučaty víc blbnu než vychovávám, ostatně od toho mají svý rodiče, ne?
Jana Šenbergerová
6.7.2016 17:10
Když si to tak čtu, uvědomuji si, že jsem měla moc hodné děti. Tohle bych jim dělat nemohla! :-) Hezky jste si s překladem pohrála.
Marie Seitlová
6.7.2016 13:11
Moc pěkně napsané, asi by se všichni divili, co si babička dovolila. Zapomněli na své dětství......
Dagmar Králová
6.7.2016 11:27
Moc hezký překlad včetně aktualizace na české seriály, které naštěstí známe jen podle názvů 8-)
Květoslava HOUDKOVÁ
6.7.2016 10:55
Moje děti, děti návštěv, ani vnoučata si u mne nedovolila to, co zde popisuje "rozverná babička" - ale jako humor je to čtivé.
Hana Rypáčková
6.7.2016 10:03
Taky se mi líbí překlad, bez toho věčného bude. Vlastně jen inspirací se originál stal. Tleskám. Jsi dobrá, Jitko...*****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA