Ztracený koláč
Ilustrační foto: pixabay.com

Ztracený koláč

26. 6. 2016
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Pobavilo mě to a naprosto to chápu. Tohle se v kuchyni může přihodit kdykoliv. *****
Hana Šimková
Hani kroupy se Volyni vyhnuly.
Hana Rypáčková
Taky jsem čekala recept...A klidně by se mi to stalo taky, kdybych měla myčku u trouby , mám ji až na konci linky a nadávám na to. Teď si té vzdálenosti budu vážit. Do lednice vracím taky kde co, mám ji vedle skříňky na potraviny... :-) A co Hani ty kroupy ve Volyni???Byly??
Lenka Hudečková
Tak i takto se může doma ztratit nejen koláč, ale vlastně cokoli :-)
Růžena Marková
Moc dobrý a úsměvný příběh. Je vidět, že míváme všichni své dny. Já přinesla mouku ze sklepa, že budu dělat slaný koláč v pátek. Mouku jsem nemohla najít, tak jsme si došla pro druhou. Po vykynutí těsta jsem šla pro šunku do lednice a z ní na mně kouká hladká mouka.
Marie Seitlová
Hanko krásný a úsměvný příběh, ještě, že na tebe někde čekal.
Věra Lišková
Hanko, čekala jsem recept, ale zasmát se od srdce je lepší než návody k vaření.*****
Olga Štolbová
Hanko, dobrý. Myčku sice nemám, ale na mě kdysi z mrazáku vykoukly brejle, které mě už několik dní doháněly k šílenství. Z domova jsem nevyšla už tři dny, byla jsem nastydlá, takže jsem je nemohla nikde zapomenout. Ale potom ta radost... *****
Libuše Křapová
Dnes na mne padla nějaká depka. Ale teď jsem se s chutí od srdce zasmála :-) Díky

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%