Eduard Cupák - herec s podmanivým hlasem.
FOTO: Česká televize

Eduard Cupák - herec s podmanivým hlasem.

25. 6. 2016
film herecké legendy
Hodnocení:
(4.3 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladka Steinová
Vámi zmíněna role Petra z Normální rodinky je v mém textu, 4.odstavec..
Vladka Steinová
Vámi zmíněna role Petra z Normální rodinky je v mém textu, 4.odstavec..
VANDA Blaškovič
Vladko, tohoto herce měla ráda moje maminka. Na mne působil moc přísně, měla jsem z něj respekt. V tomto žánru jsi expert...čím nás příště překvapíš? Děkuji !
Hana Rypáčková
Chodila jsem do ABC a tam hrál. Tak citově na výši...Že si ho Krška vybral do rolí se nikdo nedivil. Jako Troška si vybíral do vesniček.
Naděžda Špásová
Měla jsem ho ráda a jeho hlas byl excelentní.
Jitka Chodorová
Vladko díky za připomenutí dobrého herce i dabéra, měla jsem ho ráda. Zdravím Jitka.
Jarmila Komberec Jakubcová
Milovala jsem ho v roli Ratkina a na filmu jsem byla aso pětkrát
Vladka Steinová
Děkuji.EC zemřel v 64 letech na rozedmu plic, v závěru života velmi kouřil a pil.I tak patřil mezi naše skvělé herce,proto jsem si dovolila věnovat mu tuto vzpomínku. ČT TV mu dnes věnovala pořad Předčasná úmrtí a zítra ráno Úsměvy .
Zuzana Pivcová
Eduard Cupák měl skutečně krásný hlas a jako herec byl skvělý. Vámi připomenuté filmy jsem viděla asi všechny. A že žije léta spořádaně se svým partnerem, to jsem, asi jako mimopražská, vůbec nevěděla, a když už se o tom hovořilo, tak mě to vůbec nerušilo. Pro mě zemřel příliš brzy.
Alena Várošová
Vladˇko,díky za přiblížení nejen herce E.Cupáka,ale především jeho obsazení ve filmech,které mi už z paměti už nějak vytratily.Film Stříbrný vítr.od F.Šrámka si pamatuji.JJeště jednou dík za připomenutí.5*

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%