Chodci po pražských ulicích
Ilustrační foto: pixabay.com

Chodci po pražských ulicích

3. 7. 2016
Můj příběh Praha
Hodnocení:
(1.8 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Pane Nekvasil, váš článek je opravdu velmi ostudný a nebojím se napsat hloupý.Žižkov kam se hrdě hlásíte byl v 18.stol.za hradbami Prahy, prosím přečtete si něco od O.Neffa. Já pocházím z města Klatovy a nikdy jsem se v Praze necítila jako "naplavenina", studovala jsem v ní 10 let. Dnes bydlím v Plzni, která je od Vaší Prahy vzdálena 45minut jízdy autem.Jak si vůbec dovolujete něco takového napsat o lidech, kteří v Praze bydlí, pracují a studují.Dnes se naproto smazaly rozdíly mezi lidmi z vesnic a měst.Já skutečně nepoznám v Praze kdo je z Kotěhůlek a kdo je místní.Když jste psal o Neratovicích jsem odsuzovala, že někdo posílá vaše postřehy starostce.Já nikomu nic posílat nebudu, protože radnice nemá čas se zabývat hloupostmi.Přemýšlejte o sobě, kdo jste a proč jste tak zatrpklý a řekla bych i zlý.
Libor Farský
Potřeboval bych, pane Nekvasile, poradit. Jsem naplavenina z Prahy a věřte - nevěřte proti proudu Vltavy. A to již od r.1971, takže nevím jak to teď je s MHD v Praze. Žiji na samotě v jižních Čechách. Chci si koupit bílou kozičku, bude se jmenovat Manon. Ale mám problém. Až pojedu navštívit do Prahy příbuzné, budu ji muset vzít sebou. Otázka č.1 zní: Musí mít v tramvaji koza náhubek a samostatnou jízdenku? Otázka č.2 Když koza na sedadle neumí sedět, existuje pro ni nějaká levnější jízdenka „k stání“? Otázka č.3 Je v tramvaji nějak omezena velikost batohu se senem? Předem děkuji za radu senior - vidlákovi.
Jana Šenbergerová
Zdá se, že to v Praze žije už jen díky "naplaveninám". Pražáci nevymírají, ale houfně se stěhují do vesnických chalup opuštěných původními obyvateli. Zvelebují je k obrazu svému. Na polích vyrůstají rozlehlé obchodní domy, aby uspokojily vysoké nároky obyvatel hlavního města, tím pádem i parkoviště, která ukrádají další zelené plochy, které zůstávají aspoň na golfových hřištích. Inu, každá mince má dvě strany a každý vidí jen to, co vidět chce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%