FOTO: autorka
Čas hojnosti, čas sběru hub
27. 6. 2020Konečně! Konečně je to tady. Po vydatných deštích se z našich lesů zvedá mlhovina, nejdříve jen tak lehounce mezi stromy na obzoru, lesy se paří. Porostou houby a pro velkou většinu české a moravské populace nastane čas sběru.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
28.6.2016 12:43
nádherné fotky a na sběr hub se moc těším. zatím jsem ještě žádnou nnašla ale zítra s přítelem na ně vyrazíme a snad i najdeme
Hana Čadová
27.6.2016 21:49
V mládí jsem jezdívala k babičce k Havl. Brodu. Každý den se chodilo do lesa na borůvky a houby. Babička měla na zádech nůši na šišky. Sebrala skoro každou houbu.
Jana Šenbergerová
27.6.2016 19:59
Eleno, to mu říkám úlovky! Jeden snímek krásnější než druhý. A text dokonale výstižný. :-) Včera jsem dostala tašku! růžovek. Už jsou v mražáku. Pracovala jsem na tom až kolem půlnoci, když návštěva odešla.
Eva Mužíková
27.6.2016 19:40
Elen, co dodat. Přesně jsi současnou situaci v lesích popsala, úplně jsi mne vtáhla do děje, když jsem četla krásně vylíčený postup při vyndavání hříbku z jamky. Kukmák pro mne byl do dnešního dne velká neznámá...
Alena Vávrová
27.6.2016 13:32
Elenko, jelikož se nyní s bídou dostanu do lesa na houby jednou za rok, tak těch fotek moc nemám, ale také je fotím. A jednu takovou přírodní prsatici jsem objevila cestou na hrad Bezděz. Vyfotit takovou vzácnost, jako je kukmák, tomu říkám štěstí. Jako vždy článek a fotky za 5*.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA