FOTO: autorka
Nevšední zážitek
23. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
23.6.2016 19:52
Moc děkuji za příspěvky. Opravdu to nebyla obora byl to les po lomu a omlouvám se srnkám, že jsem je předhodila jelenům. Jsou to opravdu laňky. Eleno dík. A trochu jsem se bála. Ta vysoká prý byla zvyklá na myslivce. Jeden byl s námi.
Alena Vávrová
23.6.2016 19:41
Naďo, díky za sdílení zážitku i fotek! Kdysi mi za bílého dne přešla přes silnici v lese laň, jela jsem na kole. Přišla mi strašně veliká.
Alena Várošová
23.6.2016 19:30
Moc krásné,to se povede snd jednou za život a Vám se to Nadó povedlo ,krásné fotky,krásná příhoda a suprové houby, 5*
Alena Tollarová
23.6.2016 18:39
Dobře, Naďo, že jsi se s námi o tenhle zážitek rozdělila, už proto, že zkrátka sdělená radost je dvojnásobná radost. Také bych chtěla takového desateráka dostat před objektiv. Nebo aspoň na dohled. Paráda.
Lenka Hudečková
23.6.2016 18:39
Naďo, fotky jsou hezké a musím říci, že toto se stane člověku, pokud má štěstí, třeba jen jednou v životě...A Tobě se povedlo potkat nejen jeleny, ale i kančí rodiny. A to je super zážitek... Hezký článek, děkujeme za sdílení :-)
Elena Valeriánová
23.6.2016 17:51
Umím se vcítit do vašich pocitů, fotit a nedýchat. Zřejmě jste byli v nějaké oboře a zvėř je tam zvyklá na lidi. Jinak bych z těch divočáků měla nahnáno. Jsou nebezpeční zvlášť, když mají mladé. A jeleni nemají srnky, ale laně. To se vám prostě splnil fotografický sen. Gratuluji.
Eva Balúchová
23.6.2016 16:07
To byl opravdu nevšední zážitek.Když jsme šli u nás oborou,toužila jsem vidět jelena.Nepodařilo se,tak se pokochám s tvýma fotkama.A ještě kančí rodinku a tolik hub,to jste měli krásný den.
Jiří Hudeček
23.6.2016 15:36
Naďo, musel to být zážitek! To se nestává každý den. A k tomu ještě houbičky, tak co si ještě přát?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA