FOTO: autorka
Rekreace ROH - dovolená ve stylu Jako tenkrát
28. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
30.6.2016 15:02
Jarmilo, retro dovolenou jsi popsala dobře. Ovšem, jsem ráda, že je ta doba za námi a nikdo by mne tam nedostal. Takto se bavit s cizími lidmi? Vlastně je jedno, jestli s cizími nebo známými. Kamarádi, manžel či přátelé by si mysleli, že jsem se načisto zbláznila...:)) Ne, děkuji nechci. Takovouto zábavu považuji za pokleslou...asi jako vystoupení Eva a Vašek... Ani náhodou..:) Za napsání 5*, za obsah 1*, průměr 3*. Děkuji. Ahoj !
Jarmila Komberec Jakubcová
29.6.2016 19:31
Evičko určitě byste se bavila celý den. Nepoznala jsem lepší zájezd a příští rok jedeme zase
Soňa Prachfeldová
29.6.2016 12:33
Je tam krásně viď Jarmilko, my byli v Liptovském Jánu v hotelu Avena - špičkový hotel v překrásném prostředí. Užili jste si i zasmáli .
Jarmila Komberec Jakubcová
29.6.2016 08:25
Jen poznámka - ne všechny akce jsou povinné, já jsem s karlem byla 3x na samostatném výletu
Eva Balúchová
28.6.2016 22:24
Limi,Olinko,třeba se k nám ještě někdo přidá.Mě by se právě to Retro líbilo.Mám ráda řízné tóny budovatelských písní :-)
Hana Práglová
28.6.2016 21:53
Jaruš,"MORAVA" v T.Lomnici opravdu nemá chybu!! My tam loni byli s našimi seniory 2x po týdnu.1.týden jsem měla na starosi já,2.týden Majka.Už zjišťuji,že jsme sehraná DVOJKA ! RETRO týden jsem záměrně nechtěla,protože ne všichni mají pro toto pochopení.!!!. Letos koncem srpna jedeme opět.Je nás skoro 40,někteří jsou i přátelé z íčka,což je DOBŘE!!!Také dáme řádné reference!!!
Zuzana Pivcová
28.6.2016 21:48
Mám ráda retro muzea nebo výstavy. Ale celou takovou dovolenou, to si nějak neumím představit, protože kolektivní jsem nikdy nebyla a nejsem ani teď. :-)
Jitka Chodorová
28.6.2016 21:16
Jarmilko díky, asi jste si to opravdu užívala, a dobře zdokumentovala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA