Rekreace ROH - dovolená ve stylu Jako tenkrát
FOTO: autorka

Rekreace ROH - dovolená ve stylu Jako tenkrát

28. 6. 2016
cestování
Hodnocení:
(4.8 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Je vidět, že sis to užívala...
Olga Štolbová
Jarmilo, líbí. Holky, za rok bych určitě jela jestli budu živa a zdráva. S Evou i Lidmilou. *****
Jarmila Komberec Jakubcová
omlouvám se za překlepy, tablet není přizpůsoben psaním na 10 prstů
Jarmila Komberec Jakubcová
Děkuji za příspčvky, dobolená byla fakt super. Tým Atisu byl úžasný a každý den začíla legráckami a také jimi končil. Asi už nepojedeme příště ale nikdy nezapomeneme. \když se sejdou báječní lidé je to moc pima. Dík Atisu mám o spoustu přátel víc.,
Alena Várošová
Jo a pěkně zdokumentováno.fajn.
Alena Várošová
Tak tomu se říká dovolená Jarmilko?Ráda jsem se jí Vaším vyprávěním také zúčastnila.S CK Atis jsme dlouho spolupracovali i s Čedokem a jinými cestovkami.Pěkné,záživné a super odpočinek.
Lidmila Nejedlá
No Jarmilko?! To je správná prča. Jdu si sehnat svazáckou košili a rudou hvězdu, abych byla v pohotovosti. Viď, Evo B. Jarmilko, máš úžasné nápady a zážitky. Kdy ta možnost zase bude?
Jiří Libánský
I když na ROHckou rekreaci by mne nikdo nedostal, v tomto případě by asi zvítězil můj smysl pro recesi.
Elena Valeriánová
Jarmilko, hezky jsi to napsala i fotky jsou dobrým dokumentem. Přiznám se, že já bych takovou dovolenou nezvolila. Mám ráda, když si vše mohu organizovat sama. Ale věřím, že to byla legrace.
Helena Votíková
Už jsme o takové dovolené uvažovali. Jen ty řízné tony po ránu to by asi byl u mne problém :-). Raději vstávám jaksi nenuceně. Hezky popsáno. Jarmilo, díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%