FOTO: autorka
Rekreace ROH - dovolená ve stylu Jako tenkrát
28. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
28.6.2016 19:58
Jarmilo, líbí. Holky, za rok bych určitě jela jestli budu živa a zdráva. S Evou i Lidmilou. *****
Jarmila Komberec Jakubcová
28.6.2016 18:48
omlouvám se za překlepy, tablet není přizpůsoben psaním na 10 prstů
Jarmila Komberec Jakubcová
28.6.2016 18:46
Děkuji za příspčvky, dobolená byla fakt super. Tým Atisu byl úžasný a každý den začíla legráckami a také jimi končil. Asi už nepojedeme příště ale nikdy nezapomeneme. \když se sejdou báječní lidé je to moc pima. Dík Atisu mám o spoustu přátel víc.,
Alena Várošová
28.6.2016 18:45
Tak tomu se říká dovolená Jarmilko?Ráda jsem se jí Vaším vyprávěním také zúčastnila.S CK Atis jsme dlouho spolupracovali i s Čedokem a jinými cestovkami.Pěkné,záživné a super odpočinek.
Lidmila Nejedlá
28.6.2016 18:11
No Jarmilko?! To je správná prča. Jdu si sehnat svazáckou košili a rudou hvězdu, abych byla v pohotovosti. Viď, Evo B. Jarmilko, máš úžasné nápady a zážitky. Kdy ta možnost zase bude?
Jiří Libánský
28.6.2016 16:06
I když na ROHckou rekreaci by mne nikdo nedostal, v tomto případě by asi zvítězil můj smysl pro recesi.
Elena Valeriánová
28.6.2016 15:15
Jarmilko, hezky jsi to napsala i fotky jsou dobrým dokumentem. Přiznám se, že já bych takovou dovolenou nezvolila. Mám ráda, když si vše mohu organizovat sama. Ale věřím, že to byla legrace.
Helena Votíková
28.6.2016 12:41
Už jsme o takové dovolené uvažovali. Jen ty řízné tony po ránu to by asi byl u mne problém :-). Raději vstávám jaksi nenuceně. Hezky popsáno. Jarmilo, díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA