Ilustrační foto: pixabay.com
Moje nová zkušenost s policií
23. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Gálová
11.7.2016 12:50
Danuško, lidé jsou různí. Ale všichni v sobě mají i kousek dobrého. Jen je třeba to dobré povzbudit. Tobě se to povedlo. Gratuluji...
Hana Rypáčková
23.6.2016 20:40
Taky jsem ráda, že už jste v pohodě. S policií mám různé zkušenosti. Pomáhá , ale taky je často neprofesionální.
Naděžda Špásová
23.6.2016 20:16
Danuško, vidíte? Chtělo to dovolenou syna a hned máte jiné starosti, než samu sebe. A že jsou mezi námi hajzlíci a slušní policajti jsme určitě zažili skoro všichni. Já tedy ano. Mějte se moc hezky. *****
Hana Šimková
23.6.2016 19:53
Do nikoho se netrefuji a jenom jsem ráda, že to s Vámi není opravdu tak zlé, jak jste popisovala. Je na tom něco divného ? Opravdu v tom nic dalšího nehledám.
Danuše Brázdová
23.6.2016 14:46
Paní Šimková, cítím tu ironii, ale vůbec nechápu, o co Vám pořád jde ? Nemáte se do koho strefovat ? Nebo si léčíte nějaké mindráky ? Minule jsem napsala, že jsem od dětství bojácná, úzkostlivá, nerozhodná a nedůvěřivá. Celý život s tím bojuji, ale nesedím někde v koutku a nebrečím... Jen nevím, proč taková jsem. A také nevím, co v tom hledáte Vy ? Přeji Vám hodně zdraví a klidu. Vidím totiž, že jste z těch mých článků úplně rozhozená. Možná by pomohl nějaký prášek, co říkáte...??
Libuše Křapová
23.6.2016 14:14
Jau, Jani, nějak nerozumím. To jako věříte na "fatalismus"? Stane se jen to, co se má stát?
Jana Šenbergerová
23.6.2016 13:59
Libuško K., to, že s něčím nesouhlasím nemusí vždy znamenat, že to nefunguje. Než jsem k tomu přesvědčení došla, trvalo mi to téměř celý dosavadní život. Ti v nabouraném autě za to "mohli" stejně jako ti, co je nabourali. Vzájemně se přitáhli. Byli ve "správný čas na správném místě", i když to vnímáme přesně naopak. Tím nikterak neoponuji, pouze si dovoluji uvést svůj názor podložený vlastní zkušeností.
Zuzana Pivcová
23.6.2016 12:44
Když jsem byla před 12 lety na Chodově dost surově přepadena a okradena, tak následné vyšetřování Městskou policií na oddělení v Praze 11 bych nikomu nepřála. Minimální profesionalita a navíc přístup ke mně s nedůvěrou, jako bych snad na ně hrála nějakou boudu (zranění, ztráta věcí). Ale na druhou stranu zase k nám do archivu chodili policisté z různých součástí, kteří byli skvělí. Jeden mi dokonce nabízel zdarma výuku sebeobrany. Takže jako všude, tak i tak. A Vám ten pozitivní dojem přeji.
Hana Šimková
23.6.2016 12:20
Milá paní Danuško, jsem ráda, že jste se tak rychle vzpamatovala a už víte proč jste se narodila. A co prášky ?Už asi nutné nejsou. Že by zázračné vzpamatování z trudnomyslnost?, Věřte, že Vám to přeji ze srdce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA