Moje nová zkušenost s policií
Ilustrační foto: pixabay.com

Moje nová zkušenost s policií

23. 6. 2016
Můj příběh policie
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Bezva, Danuško. Když mi zde 15.2.2016 vyšel článek „Mé zážitky s policií - aneb Je to v lidech“, ohlas čtenářů budil naději v pokračování jejich příběhy na stejné téma. Tak jsem se konečně dočkal a doufám, že se připojí i další a pokud možno se šťastnými konci svých zážitků. Mrkněte se, prosím, na tento odkaz zde: http://www.i60.cz/clanek/detail/14413/me-zazitky-s-policii-aneb-je-to-v-lidech
Libuše Křapová
Oprava - .. nesou si hendikep ....
Libuše Křapová
Pěkný článek a posun k pozitivitě :-) Dovedete se poprat s nepříjemnostmi i přes hendikep :-) Jano Š., ne , nemůžu souhlasit, že si za všechno můžeme sami. Je to hodně zavádějící. Pokud někdo spadne ze žebříku, který si špatně postavil, tak ano, může si za to. Pokud někdo sedne pod vlivem za volant a způsobí nehodu, pak taky ano, může za to. Ale jak za to můžou ti lidé v nabouraném autě? Jak si za své problémy můžou týrané děti? Ty si navíc nesou hendikepem z dětství do celého života. Veškeré jejich rozhodování je ovlivněno špatnými zkušenostmi. Věřte, že vím, o čem mluví. A to jsem ani nepatřila mezi ty týrané.
Jana Šenbergerová
Moc hezky se mi to četlo, i když vám asi bylo docela ouzko, když jste to zažívala. Sem si klidně dovolím napsat, že si také myslím, že si za všechno, co nás potká, můžeme sami, ale nevnímám to jako trest, ale spíše jako impuls k posunu trochu jinam. Navíc mám zkušenost, že všechno zlé, i to úplně nejhorší, je vždycky k něčemu dobré. Škoda, že je někdy těžké k tomuto faktu dohlédnout. U mně máte jedničku s pěti hvězdičkami.
Elena Valeriánová
Mám pocit, že autorkou článku je úplně někdo jiný. Žena, která si ví rady a i neobvyklé situace s přehledem zvládá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%