No tak se trošku chlubím
Ilustrační foto: pixabay.com

No tak se trošku chlubím

21. 6. 2016
knihy
Hodnocení:
(4.8 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Když někdo talent má, tak proč ho neukázat. Gratuluji.
Alena Tollarová
Pročpak se nepochlubit, když je čím!!!
Dana Kolářová
Hodně inspirace a úspěchů v literární činnosti.
Květoslava HOUDKOVÁ
Libuško Kř. - se zájmem jsem si přečetla Tvůj článek o knížkách, s ještě větším zájmem si přečte moje dcera. Už více než 10 let spolupracuje s vydavatelstvím z Moravy a vyrábí knížky na jméno - též originály (pro děti a dospělé), které nelze nikde koupit = vyrobí podle objednacích údajů. Když měla děti malé, měla to jako domácí práci, nyní již jen VPČ. Texty nepíše -vydavatelství má své autory. Dcera do textu vpraví jména, místo děje, veskenuje fotku (z předlohy), vepíše věnování (jaké kdo chce), knížku sváže, zkompletuje a odešle objednavateli. Má několik titulů pro děti a 1 titul pro dospělé. Cena s fotkou je 270,../ks, zájem je značný ( zejm. narozeniny, Valentýn, Velikonoce, Vánoce atd. - prostě kdykoliv. (Vyrobila knížku pro dítě - ještě nenarozené, do které veskenovala fotku z ultrazvuku - objednala ji babička, zřejmě z obavy, aby ji nikdo nepředstihl!) A pokud někdo nemá fantazii pro věnování, dcera má dostatečnou zásobu. Myslím, že obě dvě konáte chvályhodnou činnost !
Marie Seitlová
Libuško moc pěkné.
Jana Šenbergerová
Jen tak dál, Libuško. Ať se daří!
Libuše Křapová
Lidičky :-) i trochu konstruktivní kritiky! Nebo zpychnu, zakopnu a rozbiju si ten nos, co ho budu nosit vysoko!
Eva Mužíková
Libuško, v tomto případě musí jít každá skromnost stranou. Jsi opravdový talent, jak už jsi nás o tom přesvědčila Pohádkami pro Honzíka. JEN TAK DÁL a upřímně gratuluji...
Libuše Křapová
Všem vám děkuji za povzbuzující komentáře. Je to moc milé :-), doufám, že se mi psaní bude dařit i dále. Pane Boháčku, troufla jsem si požádat vás o přátelství.
Lenka Hudečková
Pěkné příběhy. O tomto stylu knihy nám říkala na jednom ze setkání íčkařů Květka a velice se mi Osobní kniha zalíbila. Jen tak dál, paní Křapová!!!! *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%