Ilustrační foto: pixabay.com
No tak se trošku chlubím
21. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
23.6.2016 06:18
Libuško Kř. - se zájmem jsem si přečetla Tvůj článek o knížkách, s ještě větším zájmem si přečte moje dcera. Už více než 10 let spolupracuje s vydavatelstvím z Moravy a vyrábí knížky na jméno - též originály (pro děti a dospělé), které nelze nikde koupit = vyrobí podle objednacích údajů. Když měla děti malé, měla to jako domácí práci, nyní již jen VPČ. Texty nepíše -vydavatelství má své autory. Dcera do textu vpraví jména, místo děje, veskenuje fotku (z předlohy), vepíše věnování (jaké kdo chce), knížku sváže, zkompletuje a odešle objednavateli. Má několik titulů pro děti a 1 titul pro dospělé. Cena s fotkou je 270,../ks, zájem je značný ( zejm. narozeniny, Valentýn, Velikonoce, Vánoce atd. - prostě kdykoliv. (Vyrobila knížku pro dítě - ještě nenarozené, do které veskenovala fotku z ultrazvuku - objednala ji babička, zřejmě z obavy, aby ji nikdo nepředstihl!) A pokud někdo nemá fantazii pro věnování, dcera má dostatečnou zásobu. Myslím, že obě dvě konáte chvályhodnou činnost !
Libuše Křapová
22.6.2016 11:51
Lidičky :-) i trochu konstruktivní kritiky! Nebo zpychnu, zakopnu a rozbiju si ten nos, co ho budu nosit vysoko!
Eva Mužíková
22.6.2016 10:44
Libuško, v tomto případě musí jít každá skromnost stranou. Jsi opravdový talent, jak už jsi nás o tom přesvědčila Pohádkami pro Honzíka. JEN TAK DÁL a upřímně gratuluji...
Libuše Křapová
22.6.2016 10:29
Všem vám děkuji za povzbuzující komentáře. Je to moc milé :-), doufám, že se mi psaní bude dařit i dále. Pane Boháčku, troufla jsem si požádat vás o přátelství.
Lenka Hudečková
22.6.2016 06:35
Pěkné příběhy. O tomto stylu knihy nám říkala na jednom ze setkání íčkařů Květka a velice se mi Osobní kniha zalíbila. Jen tak dál, paní Křapová!!!! *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA