Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Ilona Erika Kolář
24.6.2016 15:49
Já napsala pouze svůj názor na Váš komentář týkající se tématu - nebo že by demokracie platila jen pro Vás?
Alena Várošová
24.6.2016 15:36
No jo paní Ilona hvězda portálu zase chce někoho poučovat.Každý si může napsat co chce, přece je demokracie a nemusí to přece nikomu zdůvodňovat..A jestli ve všem tak skvěle vynikáte jak v chůzi na podpadcích,tak nemusíte někoho napomínat.Já se taky s každou prkotinou nechlubím a nechci se zviditelňovat za každou cenu, ukazovat kdo opravdu jsem,jak někdo kdo se tady prosadil podvodem,všechno umí,všechno zná a všude byl..Fotku jste si nechala odstranit a noví íčkaři si myslí jak aktivní je paní Ilona.Mne nemusíte poučovat,ani jiné starší lidi co jsou zde na íčku,to můžete zkoušet na lidi,kteří se Vámi nechají zmanipulovat, a jsou Vám rovni,ale já ne.
Ilona Erika Kolář
24.6.2016 10:07
K příspěvku p. Várošové. Pokud něco NECHÁPU - nebudu hodnotit a napíšu, že tomu nerozumím. To není žádná ostuda, protože každý má jinak nastaveno svoje citové vnímání a hlavně myšlení. Dopsat k tomu NEDOMYŠLENO - tím jste všem veřejně ukázala, jaký v sobě nesete potenciál. Já jsem se zúčastnila literání soutěže po roce 1990, když jsem museli poslat buďto 10 básní nebo 1 povídku. Při závěrečném hodnocení porota rozbírala příspěvky všech, kdo se dostali do finále, každý autor vysvětloval a odpovídal na otázky, ale nikdo z poroty si nedovolil výroky jako jsou vaše. A že to byli odborníci!
Olga Štolbová
24.6.2016 08:40
Proč takovou hrůzu ještě zveršovat.
Alena Várošová
24.6.2016 08:03
Nechápu obsah básně,proč by měly brzhstarostné děti svůj život ukončit v mořských hlubinách?Nedomyšleno,to se Vám tedy nepovedlo. 1*
Jiří Libánský
24.6.2016 00:16
Pane Čepelko, podívejte co píše pan Boháček k jiným básním. Nezabývejte se tím. Rozhodně Vaše verše mají k "emo" stylu hodně daleko. A že by to bylo vtipné? K popukání? Spíše je to naivistycky vyjádřený surrealistický minimalistický situační sujet (čili syžet).
Lenka Hudečková
23.6.2016 15:25
zajímavé....
Oldřich Čepelka
23.6.2016 13:53
Děkuji za vysvětlení. Co nejsilnější citový účinek na co nejmenším prostoru - byl můj cíl.
Zuzana Pivcová
23.6.2016 12:52
No, to je takové, připomínající zvuky nebo tóny, tak mně se zdálo, že slyším pomalé, krokové vstupování do Věčnosti. Asi osobní dojem, ale o to přece jde.
Oldřich Čepelka
23.6.2016 10:02
Autor by neměl vysvětlovat své „dílo“. Ale Boháčkovo „velmi vtipné, Hrubínovský Emo styl“ (?) mě překvapilo. Chtěl jsem zcela stručně a co nejprostší formou vyjádřit rozměr jedné události (kterou jsem básnicky zveličil). A Zuzano, co je onomatopoický? (Člověk ani neví, co sám umí, že :-) ). A omlouvám se, že jsem přišel s tak vážnou notou. Smrt je součást života.
Načíst starší příspěvky