Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Mošovská
19.6.2016 13:20
Hezké. Paní Evo M. Váš Bertík je vlastně šťastný pes.. Je vidět souhra majitelky (cvičitelky) a jak pózuje.
Dagmar Bartušková
19.6.2016 12:01
Hano, pěkně zpracovaná reportáž. Koukám! Evě jsem gratulovala, stejně jako Libor - na chatu.
Libor Farský
19.6.2016 11:15
Svůj obdiv Evičce a Bertíkovi jsem již vyjádřil na chatu a v Líbí. Tak ještě Tobě, Haničko, děkuji za skvělou reportáž *****
Eva Balúchová
19.6.2016 09:49
Dva dny jsem se nedostala na íčko,jenom na kuk ,teď ho otevřu a co vidím.Bertík je vítěz.Hance děkuji za rychlou zprávu a Evičce i Bertíkovi moc gratuluji.
Hana Lancová
19.6.2016 09:29
Bleskově zpracovaná reportáž, paráda, Hani. Evičko a Bertíku: moc gratuluji. Jste jedna duše - jedno tělo. :-)))
Elena Valeriánová
19.6.2016 09:24
Bezva reportáž, Hanko jsi pohotová, děkujeme za zprostředkování. Nejvíc mě dostalo cvičení s obručí.!! Paráda. Evička s Bertíkem museli vyhrát, vždyť skrytě reprezentovali fanoušky z íčka. Je bezva, že to redakce tak rychle zveřejnila.
Věra Lišková
19.6.2016 08:25
Je to úžasné, gratuluji k vítězství. Hanka jako vždy pohotová a rychlá jak blesk.
Lenka Hudečková
19.6.2016 08:17
Hanko, moc díky za krásný článek a Evičko, Tobě i Bertíkovi ještě jednou GRATUUJI !!!!
Jarmila Komberec Jakubcová
19.6.2016 08:12
Bertíkovi i jeho paničce gratuluji. Moc mu to na fotu sluší, měla jsem možnost ho poznat v Doksích a na lodi po Máchově jezeře kde si hrál s míčkem. Byl neobyčejně milý a hodný. Tak Bertíku ti přeji hodně dalších úspěchů a hlavně hezký psí život.