Ilustrační foto: mameradipsy.cz
Je nadstandardní péče nemravná? Jak pro koho a od koho
20. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloš Nekvasil
21.6.2016 23:13
Dobrý večer,
který z Vašich článků má společné téma s mým?
Zdravím,
Miloš Nekvasil
Hana Rypáčková
21.6.2016 20:57
Už mi mnoho mužů při venčení říkalo:"Chtěl bych se mít tak jako váš pes." Asi dát nažrat a pak pustit ven.
Psala jsem vážnou odpověď , ale zmizela mi....
Jiří Libánský
21.6.2016 14:27
http://www.repasovnik.cz/tablety-pc/1153-101-tablet-pro-kocky-medion-lenovo.html
Jiří Libánský
21.6.2016 14:25
Já jsem objevil repasovaný tablet pro kočky za celkem příznivou cenu. Jinak bych o něm neuvažoval. Ale bude mít zanedlouho přineseniny. (Den kdy ji k nám přinesli, nikdo neví kdy se v lese narodila) Tak pro ni vymýšlím dárek. Má desetipalcový display a dvoujádrový počítač. Má i přední kameru. Když nejsem doma, mohl bych vést s paní Norrisovou přes internet videochat. V popisu je: Dopřejte svému miláčku multimediální zábavu!
Friskies zároveň uklidňuje majitele Tabletů, že holý displej se s kočičími drápy vyrovná bez problémů, avšak upozorňuje, že drápky mohou poškodit přídavné ochranné kryty. Příklady her: Po obrazovce poletují ptáci, můry a vážky, kteří svými pohyby přitahují pozornost kočky.
Rybičky a pamlsky - Spektrum barev, které kočky vnímají, je oproti lidskému omezené, ve hrách se proto setkáme s vysokým kontrastem. Co se týče pohybů, vede jemné svíjení a škubání, což chápe každý, kdo před kočkou kdy tahal provázek. - http://www.repasovnik.cz/tablety-pc/1153-101-tablet-pro-kocky-medion-lenovo.html
Vybrané aplikace od vývojářů: Friskies, Catapp, Dmitsofta...
Kdo říká, že kočka nepřijde na zavolání?
Díky aplikacím nastraží kočka uši a zbystří vždy, když uslyší oblíbený zvuk – například otevírání krmiva Friskies nebo cvrlikání ptáků. Jednoduše vyberte zvuk, klepněte na obrazovku a zjistěte, jaký zvuk se vaší kočce líbí nejvíce.
Naděžda Špásová
21.6.2016 13:49
Liborku, úvodní foto mě moc pobavilo, článek trochu rozesmutněl. Bohužel, máš pravdu. To, co se dneska děje se zákony a penězi daňových poplatníků je hrůza. Miluju zvířata možná víc než lidí. Zvíře ublíží jen v nouzi nejvyšší, člověk proto, že mu dělá radost ubližovat. To čtení dětí v útulku je moc dobrý nápad. Taky pro své miláčky dělám hodně a beru je jako děti. Ale nikdy bych si nebrala za vzor pomatené Američany, na to své pejsky mám moc ráda. *****
Marcela Pivcová
21.6.2016 12:36
Libore, přečetla jsem si velmi pečlivě a opravdu se zájmem. Co však k Tvému příspěvku ještě dodat, když všechno podstatné už Ti napsala Zuzka? Snad jen to, že by alespoň někteří milovníci zvířat místo nesmyslů pro svého mazlíčka mohli donést potřebné jídlo do útulku nebo tam přispět na veterinární péči. A místo jednorázového předčítání pejskům (byl-li zmíněný program vůbec myšlen vážně), bych raději navrhla dětem také udělat dobrovolnou sbírku jídla pro zvířata v útulku, které jim pak společně donesou (což už některé školy dělají). V útulcích nejsou zvířata, narozdíl od vězňů, za své zlé činy, ale za zlé činy svých bývalých majitelů.
Libor Farský
21.6.2016 11:48
Takže ještě odpovídám na vtipný příspěvek pana Jiřího L. Američané by jistě dokázali takový tablet pro kočky vyrobit a u různých potrhlých amíků by šel na odbyt. Nicméně ještě doplňuji k svému závěrečnému návrhu na televizor s dálkovým ovládáním psím štěkotem své stanovisko, myšlené vážně. Vrahy bych donutil pracovat a krmil je jenom granulemi. :-)
Libor Farský
21.6.2016 11:47
Děkuji všem za komentáře, byť z části nesouhlasné. Především má reakce Zuzce k financování státem. Ano, nevyčerpané finance se vrátí. Ale do státního rozpočtu a pak mohou být přesměrovány do potřebnějších rezortů. Jenže to ve vězeňství zdaleka nehrozí. Věznice jsou přeplněné a bude tomu tak zřejmě až do příští amnestie. Jinak souhlasím, že péče o domácí mazlíčky se leckdy přehání, ale nikomu bych do toho nemluvil. Naši psi ani kočky TV nikdy neviděli. Nicméně mě zarazilo, že kromě p. Libánského, snad nikdo nezaregistroval, že v mých odstavcích „Co mě pobavilo“ se jednalo o nadsázku.
Jiří Libánský
20.6.2016 23:18
Já říkám pořád, že naše kočka, které se jmenuje paní Sarah Norrisová ani není zvíře, ale takovej malej, černej, chlupatej člověk. Uvažoval jsem, že bych ji koupil ten tablet, co se teď pro kočky prodává. Má displej proti poškrábání drápkama a jsou v něm už předinstalované speciální programy a aplikace pro kočky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA