FOTO: Lubomír Müller při svém recitálu
Ve Ville Pellé se rozdávala radost
15. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Převrátilová
16.6.2016 09:19
Dobrý den všem!
Honzo, bezvadný článek, atmosféra včerejší odpoledne byla nabitá zážitky, emocemi a pohodou, ke které přispěly především modelky i60.cz. Mám jenom jednu prosbu, ne že bych měla něco proti příjmení Kubátová, ale přece jenom se jmenuji Převrátilová :-) Díky
Květa Juřinová
16.6.2016 08:32
..krásný, pozitivní den, milý program, pohlazení po duši. Díky všem, co se na tom podíleli.
Marta Nosková
16.6.2016 07:19
Přijela jsem, viděla jsem, bavila jsem se moc ,poznala další "íčkařky a íčkaře" a těším se na další podobné akce!
Libor Farský
16.6.2016 01:09
Honzo, děkuji za přiblížení té krásné akce. Mohla by být s ostatními fotografiemi i videa soustředěna na Společném profilu?
Dagmar Bartušková
15.6.2016 22:47
Honzo, bezvadně jdi shrnul program ve Ville Pellé. Určitě to nemělo chybu, jako bych tam byla s vámi se všemi. Tolik jsem se těšila na setkání pohodových lidí, které znám, ale nevyšlo to, bohužel. Rolovala jsem, vzpomněl jsi na mně, a to mě těší. Díky! Jak už jsem psala, byla jsem mimo Prahu. Mrzelo mě to, ale těšila a těším se na fotky, případně i na video - pokud bude. Určitě to vše - dle fotek, bylo super!!!
Jiří Libánský
15.6.2016 21:44
Nejen, že počasí vyšlo. Zuzaně se podařilo ze své tvorby vybrat k recitaci opravdové skvosty. A když některé její texty dokonale hrál na podiu opravdu fyzicky přítomný pan Müller, to nemělo chybu.
Alena Tollarová
15.6.2016 21:03
Díky, Honzo, za rychlé zpravodajství i nějakou tu fotečku. Poslechnout si tvorbu Dany i Zuzky a poslechnout si pana Müllera, to určitě byl zážitek pro všechny zúčastněné. A sejít schodiště krásně oblečené, učesané a nalíčené a navíc ještě ve vojenském doprovodu, to musel být zážitek pro naše modelky . Těším se na fotky a také na další akce.
Hana Čadová
15.6.2016 20:44
Bohužel, přišla jsem do Villy Pellé asi ve 14,30 hod a módní přehlídku jsem neviděla. Ivan Mládek a Banjo bend byl hezký. Taneček se také líbil.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA