FOTO: autorka
Fotoreportáž: Červen u nás
20. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
22.6.2016 16:59
Nádhera! Elen, tu naši "divočinu" bych za městskou dobrovolně nevyměnila za nic na světě. Jsem tu naprosto spokojená a šťastná. Uvědomuji si to obzvláště, když musím nějakou dobu trávit ve městě. Naše Hory mají k městu naštěstí hodně daleko, i když jím jsou.
Elena Valeriánová
20.6.2016 23:23
Lidmilko, to máš svatou pravdu. Jsem ráda, že se vám fotky líbí. Je tady tolik dobrých fotografů, tak máme z čeho vybírat.
Lidmila Nejedlá
20.6.2016 23:01
Elen, jsi citlivý, vnímavý a hlubokomyslný člověk. Takoví jsou lidé spjatí s přírodou. Zas Ti o něco víc rozumím, jen Ti říkám: Dokud jste dva, je žití kdekoliv snesitelné.
Alena Tollarová
20.6.2016 22:00
Eleno, nenacházím tak pěkná slova jako moji předřečníci. Tak prohlížím fotky a čučím a zírám ... nádhera!
Dagmar Králová
20.6.2016 21:55
Písnička - duet Eva Pilarová a Jaromír Mayer https://www.youtube.com/watch?v=A3QzRqENx-c
Dagmar Králová
20.6.2016 21:51
Jak se zpívá v textu písničky : "Kdo krásu nevidí, světu ji nepřidá...." Vy paní Eleno tu krásu vidíte a přidáváte ji nám ostatním. Moc pěkné záběry a texty. Černý čáp je vidět málokdy, protože žije většinou v lese. Asi vyrazil do polí. Díky za potěšení.
Anna Čípová
20.6.2016 21:08
Elenko, ty moje duše spřízněná. Do přírody se snažím dostat každý den, jen tak krásné fotky ještě neumím. Mám jednu prosbu. Prosím, připrav fotoreportáž jen o čápech, kde by bylo vidět proměny v čase. Předem děkuji. A přeji dobré světlo.
Eva Mužíková
20.6.2016 18:12
Elen, jak já Ti rozumím... bez každodenního styku z přírodou bych asi nedokázala žít... Tvé fotky, to je děvče skvost..
Jiří Hudeček
20.6.2016 15:06
Elenko, máte citlivou duši a od toho se vše krásné odvíjí. Moc pěkné fotky, prohlížel jsem si je několikrát.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA