Vyprávění o legendě - cirkus Kludský

Vyprávění o legendě - cirkus Kludský

18. 6. 2016
cirkus
Hodnocení:
(4.7 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Paní Kolářová, souhlasím s vámi, . koukat na medvěda či šášulu v sukni a v klobouku, jak jede na koloběžce, je spíš k pláči než k pobavení. Cirkus jsem nikdy moc nemusela, článek je zajímavý, i když pro mne trochu bez toho pověstného "vzrůša". Jarmilo, nic proti tobě. 3***...:)
Danuše Onderková
Jarmilko, krásně popsané, nikdy by mne nenapadlo jaká je historie tohoto cirkusu. Od malička jsem s rodiči nevynechala žádnou návštěvu cirkusu, který byl v našem městě a se svými dětmi jsem v tom pokračovala. Naposledy jsem navštívila cirkus Humberto před 7 léty s vnučkou. Už to ale nebyla taková atmosféra jako kdysi, důležité bylo ovšem to, že 3leté vnučce se to moc líbilo a vydržela sledovat celý program. Dávám ti 5*
Elena Valeriánová
Jitko, to je zajímavý odkaz, co uvádíš.
Jarmila Komberec Jakubcová
\pro Jitku C. rozhovor je v mém druhém článku - ten zatím čeká na to až bude místo na karuselu
Jarmila Komberec Jakubcová
Cirkusy byly poplatné své době, tehdy ještě nebyli ochránci zvířat a majitelé či drezéři u cirkusu věřili, ž dělají pro svá zvířata jen to nejlepší.Moderní drezúra zvířat není založena na týrání ale to je věc názoru.Když jsem letos v Marrákeši viděla bezzubé kobry plazící se po dlažbě, smutné opičky na řetězu byla jsem moc smutná a jediné co jsem mohla udělat - nekupovat si tyto služby, nefotit se s nimi. Každá doba přináší něco dobrého ale i zlého. Tak to bylo i cirkusy.
Karel Boháček
Vždy si spíše vzpomenu na kocoura Mikeše od Lady. Cirkusy s drezurou týraných zvířat nesnáším, natož trapné a zlé klauny co bijí děti co se tajně dostali do cirkusu. Mám rád moderní francouzské cirkusy.
Alena Várošová
Jarmilko,díky za přiblížení a rozhovoru s panem Kludským. Cirkus mně od malička přitahoval,zvířata,akrobacie na hrazně,nádherné šatičky pro akrobatické vystoupení,manéž šašci.To byla podívaná ráda na tu dobu i kždyž jsem byla dítě,slečna vzpomínám..5*
Hana Rypáčková
Hezké vzpomínání. Zvířata mě přitahovala do cirkusu, akrobacie a šašek bylo pro mne jalové koukání..Asi mě ovlivnily knížky o medvídkovi Míšovi v cirkuse.
Vladka Steinová
Jarmilko, se zájmem jsem přečetla tento čánek, díky za přiblížení cirkusové atmosféry i cirkusového umění.
Hana Lancová
Moc krásný článek. :-)))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%