Ilustrační foto: ingimage.com
Abiturientský slet a co mne po něm napadlo
13. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
14.6.2016 22:11
Já jezdím na srazy pravidelně a vždy se těším. Žádný veřejný striptýz se tam nekoná. Po uvítání zavzpomínáme na zemřelé a těžce nemocné spolužáky a veřejně se přetřásají jen příhody ze školních let.
Jitka Prušová
14.6.2016 18:11
děkuji všem, že jste při hodnocení mý prvotiny byli tak shovívaví, dost mne to překvapilo a ještě víc potěšilo. Tak až mně za políbí můza slibuju, že si to nenechám pro sebe. Pěkný den všem?
Zuzana Pivcová
14.6.2016 10:42
Myslím, že takovýto ráz mají setkání po více letech. My, kteří se teď se spolužáky setkáváme už po 2 letech, nemáme potřebu si ukazovat rodinná alba, protože za ty dva roky se nic zas tak převratného nestalo. Zkrátka se proměníme na jedno odpoledne a večer na někdejší třídní partu a je nám spolu fajn. Ale o tom jsem už tady někde psala. Možná mám jen štěstí.
Jana Šenbergerová
13.6.2016 16:26
Upřímně jste to napsala a pobavila jste mě. V sobotu jedu na sraz z gymnázia. Mám tam zázemí u sestry nebo bratra, takže v případě nezáživného posezení mohu kdykoliv odejít. Tentokrát je to v rámci oslav 95. výročí gymnázia, takže to bude o to zajímavější. Měla jsem to za rohem a navíc jsem tam strávila celých 11 let, protože součástí byla základní škola. Jako dítě jsem strávila spoustu času na školním hřišti. Beru s sebou vizitky i60ky, tak jsem zvědavá, jestli se pak s některými spolužáky setkám na našich stránkách.
Dagmar Bartušková
13.6.2016 15:15
Carpe diem! Ano, ano, ano! Miluji život a jsem ráda mezi lidmi. Nesedávám doma v koutě, ale venku v kavárničkách a hospůdkách - s přáteli nebo i sama. Též nesnáším na různých setkáních tlachání o dětech a o vnoučatech a o jejich neustálém hlídáním apod. Proto jsme na našich pražských pivních čtvrtcích toto téma jaksi zahalili, a když na děti náhodně přijde řeč, tak jen v rychlosti. A to vůbec nemluvím o albech, kdy na abiturienťáckých setkáních holky pýchou z vnoučat natolik zblbly, že tahaly s sebou několik kusů alb. Bylo mi vždy z toho šoufl, a bylo to o ničem. Všichni jsme dětičky u stolu chválili, aniž bychom je znali. Očekávalo se to! Užívám života plnými doušky, ano, ta poslední věta je super!!!
Karel Boháček
13.6.2016 13:22
Je Vám Jituš přáno, holt ostatní už na tom nejsou tak jak vy- takový je život.
Já na slety nelétám, samý starý pták a žvatlat a poslouchat obdobné řeči, výmysly a naparování , už mně přestalo bavit. Je to pro ně nuda a ztráta času. Bylo - bylo...žiju přítomností.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA