Ilustrace: pinterest.com
Vypravěč příběhů
15. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
1.7.2017 18:46
Kdyby náhodou někdo po roce zabrousil na tento příběh, tak jsem musel změnit tu e-mailovou adresu na konci. Nyní je to: malery@tima-liberec.cz. Napište mi, děkuji.
Eva Krausová
9.7.2016 08:27
Oldřichu, osudy lidí nebývají vždy šťastné, mohla bych vyprávět.../Viz "Pomněnky zase vykvetou"/.
Přesto se musí člověk snažit jít dál životem už pro úctu svého rodu a svých blízkých, žijí dál skrze nás, co tu na Matce Zemi ještě jsme.
Přeji Vám spíše ty pozitivní příběhy a krásné léto.
Hana Rypáčková
17.6.2016 11:57
Je třeba se do té doby vracet, ale jen vzpomínkami. Raději je zametám do kouta.
Zuzana Pivcová
16.6.2016 08:02
Vámi převyprávěné příběhy mi silně připomínají osudy jednotlivců (zahraničních vojáků), které znám z archivní dokumentace. Už kolikrát jsem si říkala, jaká je škoda, že jejich životní pouť nezná víc lidí, jen tichý archiv, pokud se zpracování neujme nějaký historik.
Karel Boháček
16.6.2016 07:51
No pane Čepelka konečně něco co má hlavu a patu. Pěkné počtení. Každý má nějaký příběh, je dobré ho přidat do vědomí dalších lidí - tím se žije, tím se poučíme, tím i pobavíme...
Libor Farský
16.6.2016 01:25
Pane Oldřichu, velmi působivé, měli by si to přečíst i dnešní mladí lidé. Nicméně mohl byste někdy přidat i ty humornější příběhy, prosím? *****
Oldřich Čepelka
15.6.2016 20:55
Pozor jen, vloudila se chybička. Mail na konci článku má být oldrich.cepelka@tima-liberec.cz. Ten původní byl nedávno zrušen. :-(
Olga Štolbová
15.6.2016 20:53
Ano, silné příběhy a zajímavé. Každý z nás by jistě mohl o svém životě vyprávět, ale ne každý chce. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA