Vypravěč příběhů
Ilustrace: pinterest.com

Vypravěč příběhů

15. 6. 2016
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Oldřich Čepelka
Kdyby náhodou někdo po roce zabrousil na tento příběh, tak jsem musel změnit tu e-mailovou adresu na konci. Nyní je to: malery@tima-liberec.cz. Napište mi, děkuji.
Eva Krausová
Oldřichu, osudy lidí nebývají vždy šťastné, mohla bych vyprávět.../Viz "Pomněnky zase vykvetou"/. Přesto se musí člověk snažit jít dál životem už pro úctu svého rodu a svých blízkých, žijí dál skrze nás, co tu na Matce Zemi ještě jsme. Přeji Vám spíše ty pozitivní příběhy a krásné léto.
Hana Lancová
Silné, velmi pěkně převyprávěné příběhy. :-)
Hana Rypáčková
Je třeba se do té doby vracet, ale jen vzpomínkami. Raději je zametám do kouta.
Zuzana Pivcová
Vámi převyprávěné příběhy mi silně připomínají osudy jednotlivců (zahraničních vojáků), které znám z archivní dokumentace. Už kolikrát jsem si říkala, jaká je škoda, že jejich životní pouť nezná víc lidí, jen tichý archiv, pokud se zpracování neujme nějaký historik.
Karel Boháček
No pane Čepelka konečně něco co má hlavu a patu. Pěkné počtení. Každý má nějaký příběh, je dobré ho přidat do vědomí dalších lidí - tím se žije, tím se poučíme, tím i pobavíme...
Libor Farský
Pane Oldřichu, velmi působivé, měli by si to přečíst i dnešní mladí lidé. Nicméně mohl byste někdy přidat i ty humornější příběhy, prosím? *****
Oldřich Čepelka
Pozor jen, vloudila se chybička. Mail na konci článku má být oldrich.cepelka@tima-liberec.cz. Ten původní byl nedávno zrušen. :-(
Olga Štolbová
Ano, silné příběhy a zajímavé. Každý z nás by jistě mohl o svém životě vyprávět, ale ne každý chce. *****
Jana Šenbergerová
Dobře se to četlo, ale určitě těžko žilo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%