Ilustrační foto: ingimage.com
Cyklostezka na jedničku
21. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
18.11.2016 13:02
Na kola nedáme dopustit. Moc těžké bude je opustit, až jednou opustí nás síly. Zatím je nám na nich každý výlet milý.
Hana Práglová
23.6.2016 13:53
Moc pěkné čtení . Obzvlášť mě potěšilo, že je na íčku opět někdo nový z našeho kraje. Třeba se íčkaři domluvíme někdy v hospůdce "U Pepy"---na cestě z Antošovic do Koblova. Co vy na to???
Marie Seitlová
22.6.2016 22:02
Také ráda a často jezdím na kole, cyklostezka vede až do Bohumína. Tam je několik ičkarů - někdy bychom si mohli dát sraz ? Co vy na to ?
Libuše Křapová
22.6.2016 11:56
Občas si taky vyjedu na kole, ale pokorně přiznávám, že kopečky poctivě vyšlapávám. A rýmovat už vůbec neumím.
Věra Lišková
21.6.2016 21:06
Cyklostezkou také jezdím, do kopce pomalu šlapu a pak dolů se řítím, s helmou na hlavě vypadám jak mimozemšťan, ale je to jedno. Hlavně, že v pořádku domů dorazím. Veršovat o tom neumím a tak jen svůj obdiv vyjádřím.
Hana Rypáčková
21.6.2016 18:59
Je mi líto, že už Milan nejezdí na kole. Dokonce jsme i prodali auto a koupili dvě horská...Moc vám fandím. Jezděte , dokud je fyzička...
Alena Vávrová
21.6.2016 18:54
Také jezdím ráda na kole, tak se mi váš optimismus a nadšení z pěkné vyjížďky moc líbí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA