Raport pro všechny
Ilustrační foto: pixabay.com

Raport pro všechny

9. 6. 2016
Můj příběh
Hodnocení:
(3.9 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Romane, prima. Také jsem se pobavila a takový humor tu nebývá často. Chodím do toho samého Globusu , jako ty s Helenkou, těším se, až vás tam oba potkám. Pokud budeš halekat, najdu tě po hlase.*****
Naděžda Špásová
Romane, úplně tě vidím pobíhat mezi regály a věřím ti všechno, co jsi napsal. Helča se s tebou opravdu nenudí. Mimochodem, tatranky a Milku taky můžu. Tak ať ti ten humor vydrží ještě hodně dlouho. *****
Roman Procházka
Jo, tak zezelenáš? Dobře. Celý týden nebudu mít nádobí, nevyperu, nenakoupím, nevyžehlím, a na truc nebudu vařit. Zezelenám... Děvčata, já ji ukousnu snad ucho z lásky ... teď nevím zda k ní, nebo z lásky k Česku.
Helena Votíková
Elenko záměna písmenek mě rozesmála. Jojo někdy i zezelenám... ☺
Hana Čadová
Romane, docela jsem se při čtení článku pobavila. Podobnou osobu jako jste Vy mám doma! Někdy si voláme mezi regály!
Eva Balúchová
Romane,zdravím.A jogurtová Milka je i má oblíbená.
Alena Vávrová
Ahoj Romane, to je od tebe moc hezké, že sis na nás vzpomněl a rozveselil nás. Jen jsem čekala, že na tvé důrazné volání "olej" s ním někdo přiběhne. Ty lidi jsou ale nechápavý, že?? :-)
Jana Šenbergerová
V Doksech jsem nebyla, ale po přečtení předchozích komentářů se mi vybavila tvář šprýmaře, který článek napsal. :-)
Lenka Hudečková
Romčo, napsal jsi to přesně tak, jak Tě známe (z Doks) - vtipně, s nadhledem a volej se nevolá, ten se kupuje :-) . Helča se s Tebou fakt nenudí *****
Zuzana Pivcová
Protože jsem Romana zažila v Doksech (mimochodem jako výborného tanečníka), už vím, co je to za humoristu. Je bezprostřední a na nic si nehraje. Tohle vyprávění o tom dokonale svědčí. U mě, někdejší paní učitelky, za pět.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%