Letos můj první...
FOTO: autorka

Letos můj první...

8. 6. 2016
houby
Hodnocení:
(4.9 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Evi, závidím ale přeju. Snad i na mě dojde brzy řada, loni jsem neměla ani Ň, věřím, že letos porostou. *****
Hana Rypáčková
Evo nádhera...No jo dubáci. To bych musela na hráze rybníků. Moc ti to přeji........Jano B. - taky sbírám masáky, ale 80 druhů? Někdy se raduji i z prašivek- aspoň je to v lese hezké...
Lenka Hudečková
Evičko, to je super, taky se už moc těšíme. Díky za sdílení článku. :-) *****
Jiří Hudeček
Ahoj Evi. Tak jsi nás předběhla. Ale my ti to přejeme. U nás je ještě brzy, ale už to snad nebude dlouho trvat a také vyrazíme do lesa na ty kluky s hnědou čepicí :-) :-)
Jana Baloušková
Sbírám asi 80 druhů a podruhů hub a dalších asi 10 znám a nesbírám, protože jsou buď chráněné nebo nechutné. Masáky sbírám 35 let, rostly u Třeboně celé kolonie, tak jsme je snadno poznali. U nás málo pršelo a bohužel nezaprší ani po Medardovi, tak houby nejsou a nebudou. Já se rozhodně neraduji z toho, že neprší. Mám poslední skleničku hříbků v octovém nálevu, pár nasušených hub a v mrazáku jidášovy uši do polévky. Loni nerostlo u nás téměř nic.
Elena Valeriánová
Na houby chodím vášnivě ráda a toto je pěkné naladění.
Ladislav Vesecký
Krásný prcek. Určitě budou i další.
Alena Várošová
omluva nevkročí
Alena Várošová
Evi na houby bych šla hned s tebou.Hezký úlovek. a ty další budou určitě taky takové,neli větší.Snaž se.Můj muž ten do lesa ne v kročí,když už hodně hartusím tak jednou,dvaktrát za sezón mě doveze k lesu a čeká v autě a lamentuje.Mám to tak 10,15 km do kopce a to bych na kole nedala.
Zuzana Pivcová
Nezávidím, přeji. Dobře mi tak, nemám bydlet v Praze. Tady si pouze kupuji v hypermarketu hlívu, ale pravidelně!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%