Pošta pro mě
FOTO: archiv autora

Pošta pro mě

10. 6. 2016
Můj příběh vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ivana Šimicová
Krásný příběh
Kristina Halfarová
To je krásné.Tak vám držím palce.
Oldřich Čepelka
Tak už to bylo! Včera. Přišlo 16 lidí, vše se vydařilo. Založili jsme Knihu pláckařů (= lidí, kteří si hráli na "plácku"). Silné zážitky přineslo scházení se. Dojetí a radost. Víc tady nenapíšu, komentáře mají být stručné.
Marie Magdalena Klosová
Milý Oldřichu,držím Vám palce.Ať je ten návrat "na plácek" láskyplným a hřejivým návratem do dětských vzpomínek.A ať se Vám dobře usíná na půdě.mm
Helenka Vambleki
Oldřichu, krásná nostalgie. Moc hezky jsi to napsal. Klobouk dolů před sestřenicí, kterou to setkání napadlo :-) Tak ať to dobře dopadne a ne že se budeš prát!!!
Oldřich Čepelka
No, 560... , to je dobrá sci-fi, že? Tak pardon.
Oldřich Čepelka
Už mám seznam pláckařů po 560 letech. 24 jmen a zatím nemohou přiejt jen dva pro trvalou péči o nemocné příbuzné. Tak nám držte palce (před 60 lety jsme se občas prali!).
Anna Čípová
Přeji šťastný návrat do dětství. Při čtení vašich řádků jsem si vybavila naši partu.
Zdenka Jírová
Hezky napsané. My jsme se poprvé sešli se zákldní školou po 42 letech. Když jsem šla na smluvené místo, myslela jsem nejprve, že je tam sešlost seniorů z domova důchodců. Nikoho jsem nepoznala. Od té doby se scházíme každým rokem a už se známe, i když teď už jsme opravdoví důchodci.5*
Libor Farský
To je kouzelné povídáníčko, moc vašemu setkání fandím! *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%