FOTO: archiv autora
Pošta pro mě
10. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
19.6.2016 18:27
Tak už to bylo! Včera. Přišlo 16 lidí, vše se vydařilo. Založili jsme Knihu pláckařů (= lidí, kteří si hráli na "plácku"). Silné zážitky přineslo scházení se. Dojetí a radost. Víc tady nenapíšu, komentáře mají být stručné.
Marie Magdalena Klosová
12.6.2016 22:21
Milý Oldřichu,držím Vám palce.Ať je ten návrat "na plácek" láskyplným a hřejivým návratem do dětských vzpomínek.A ať se Vám dobře usíná na půdě.mm
Helenka Vambleki
12.6.2016 22:05
Oldřichu, krásná nostalgie. Moc hezky jsi to napsal. Klobouk dolů před sestřenicí, kterou to setkání napadlo :-) Tak ať to dobře dopadne a ne že se budeš prát!!!
Oldřich Čepelka
12.6.2016 20:02
Už mám seznam pláckařů po 560 letech. 24 jmen a zatím nemohou přiejt jen dva pro trvalou péči o nemocné příbuzné. Tak nám držte palce (před 60 lety jsme se občas prali!).
Anna Čípová
12.6.2016 05:28
Přeji šťastný návrat do dětství. Při čtení vašich řádků jsem si vybavila naši partu.
Zdenka Jírová
12.6.2016 01:27
Hezky napsané. My jsme se poprvé sešli se zákldní školou po 42 letech. Když jsem šla na smluvené místo, myslela jsem nejprve, že je tam sešlost seniorů z domova důchodců. Nikoho jsem nepoznala. Od té doby se scházíme každým rokem a už se známe, i když teď už jsme opravdoví důchodci.5*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA