Matějův přímořský deník 2.
FOTO: autorka

Matějův přímořský deník 2.

5. 6. 2016
dovolená rodina
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Panečku, to byla pizza, velká jak jezero Rica. Jistě jste si pochutnali, ani kousek nenechali. Kkybych já tam s vámi byla, kousek bych si vyprosila. Kdybyste mi nedali, moc byste mě naštvali. :-)
Alena Várošová
Líbil se mi i první díl,je to velmi čtivé Matěji,díky za babičku.5*
Karel Boháček
Kdybych nečetl první díl, tak bych klidně to zrežíroval někde u velkého rybníka , nevyjde to na stejno ?
Naděžda Špásová
Matěji, jestli jsi tu pizzu snědl celou, tak jsi hrdina. To jsi i tak, že to vydržíš s babčama. Ale ony určitě tak hrozné nejsou, viď. Mušličky taky moc ráda sbírám. Tak si to tam krásně užijte. *****
Lenka Hudečková
Mateji, opět pěkný příspěvek, jsi šikulka a pizza vypadá velmi jedle. *****
Eva Balúchová
Chudák Matěj,zase je na výletě s babičkama? :-) Moc ho i ostatní zdravím a těším se na další zprávy od moře.
Zuzana Pivcová
Helenko, doufám, že z toho vytvoříš později Máťův lodní deník a daruješ mu ho třeba k svatbě!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%