Alenka běžela a …
FOTO: archiv autora

Alenka běžela a …

7. 6. 2016
rodina sport vnoučata
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Oldřich Čepelka
Hned zítra se chystáme na podobný závod znovu. Už je starší a tak bude možná vzteklejší?
Dagmar Anderlová
Správný dědeček a šikovná vnučka ♥
Děkuji všem. Zítra jdu na orientační běh. Takže jestli vůbec budu trefit z lesa, tak vám napíšu, co se tam se mnou dělo. :-)
Děkuji všem. Zítra jdu na orientační běh. Takže jestli vůbec budu trefit z lesa, tak vám napíšu, co se tam se mnou dělo. :-)
Hana Lancová
Umíte vnučku správně motivovat a to se mi líbí. :-)))
Eva Mužíková
Takového dědečka -trenéra by potřeboval náš devítiletý Honza..Chodí na atletiku, již několikrát závodil, ale " nezvládá" porážku. / Že by byl po babičce?/ Opět další článek, který dokáže zaujmout, jen tak dál Oldřichu:)))))
Anna Čípová
Ve dvou se to lépe táhne, určitě spolu vyhrajete nejeden závod. Fandím.
Eva Balúchová
Dobrý dědeček i dobrý trenér.Alenka to časem jistě ocení.
Alena Vávrová
Vím, co to je mít sportovně nadanou vnučku, taky jsem pyšná babička, tak vám, i všem dalším, to moc přeji. Alence - své jmenovkyni - moc fandím!
Hana Rypáčková
Asi dobrý trenér....Vzpomněla jsem si na svůj první závod v parku.Před startem jsem s jedním závodníkem vypartykovala odznaky a celou trasu mě v kapse píchaly do stehna,. Rodiče se divili, jak jsem mohla ke zranění přijít...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...