Kdo pojede na relaxační pobyt do hotelu Rubín? Ten, kdo se přihlásí!
FOTO: Rubín

Kdo pojede na relaxační pobyt do hotelu Rubín? Ten, kdo se přihlásí!

31. 5. 2016

Paní Jitka Chodorová se s 13 hlasy stala vítězkou soutěže Kde domov můj, když jedním hlasem čtenářů porazila druhou soutěžící, paní Hanu Rypáčkovou. Třetí místo v soutěži se šesti hlasy obsadila paní Lenka Hudečková.

Vítězka získává poukaz na čtyřdenní relaxační pobyt ve čtyřhvězdičkovém hotelu Rubín ve slovenských Dudincích, kterou do soutěže redakci věnovala cestovní kancelář Czech holidays.

Díky příspěvkům soutěžících čtenářů jsme se mohli seznámit s krásnými místy České republiky. V tom soutěž splnila svůj cíl.

Bohužel, průběh hlasování se příliš nepovedl. Po chybě redakce soutěž znevážily komentáře některých hlasujících, a proto jsme se rozhodli, že tento způsob rozhodování soutěží již opakovat nebudeme. Soutěže budou rozhodovat hlasy členů redakce či Redakční rady, anebo los. Případně budou hlasy rozdělovat mezi sebe pouze čtenáři, kteří se aktivně zúčastní soutěže.

Konečné hlasy u jednoltivých příspěvků jsou zde: 

Zdeněk Horenský: Koryčany - město, které stojí za to navštívit (1 hlas)
Drahomíra Stínilová: Kde domov můj: Praha nebo Radotín? (0 hlasů)
Anna Čípová: Kde domov můj: Kam se ráda vracím (3 hlasy)
Jitka Chodorová: Kde domov můj: Obec Vrčeň a okolí (13 hlasů)
Libuše Hvězdová: Kde domov můj: Chrudim (1 hlas)
Hana Šimková: Kde domov můj: Kde jsem žila, žila jsem ráda (0 hasů)
Jitka Mošovská: Kde domov můj: Písek (0 hlasů)
Zdenka Jírová: Kde domov můj: Lipany (0 hasů)
Michaela Přibová: Kde domov můj: Orlík (0 hasů)
Lenka Hudečková: Kde domov můj: Západní Čechy (6 hlasů)
Elena Valeriánová: Kde domov můj: Zlatohorsko - kraj pokladů (1 hlas)
Ladislav Vesecký: Kde domov můj: Zlaté Hory (1 hlas)
Ludmila RÁBLOVÁ:Kde domov můj: Nový Bor (0 hlasů)
Dana Kolářová: Kde domov můj: Melodie domova (0 hlasů)
Hana Rypáčková: Kde domov můj: Strakonice (12 hlasů)
Jana Boušová: Kde domov můj: Dolní Lukavice (0 hlasů)
Helenka Červenka: Soutěž: Zvu vás do Maryšky (2 hasy)

Soutěž - Kde domov můj
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.7 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Soutěžních příspěvků je 25, resp. bez toho Zuzky Pivcové 24. Není tu jediné místo, které bych nechtěla poznat a děkuji všem, kdo si dali se svými pozvánkami práci a představili nám svá oblíbená místa. Dlouho jsem byla na vážkách, ale nakonec mě totálně dostala šťourátka do uší. Takže u mě LADISLAVA JANKOVSKÁ, KARLOVY VARY.
Alena Várošová
Oprava k mému příspěvku Jitka Chodorová.
Olga Štolbová
Jitka Chodorová - Obec Vrčeň a okolí. *****
Ladislav Vesecký
Všechny byly hezké. Spravedlivější by bylo losování. Tak jak se losuje vše.
Eva Balúchová
Jsem ráda,že jsem poznala hodně měst o kterých jsem nic nevěděla.Svůj hlas dávám Aničce Čípové:Kam se ráda vracím.Luhačovice mám moc ráda a i já se tam ráda vracím.
Anna Čípová
Svůj hlas jsem chtěla dát paní Zuzce, její článek mi uvízl v paměti. Nyní musím znovu vše přečíst. Hlasovat budu později.
Elena Valeriánová
Ivana Kosťunová: Moje milované rozporuplné město.
Dana Kolářová
Hana Novotná - Praha
Alena Várošová
Přála bych výhru každému,kdo zde napsal o svém domově. Neváhám ani chvilku,svůj hlas a ráda dávám Jitce Chodurové.Domnívám se,že byl zpravován s velkou láskou k svému domovu a s citem,jejíž cítění dokáže popsat osoba,která má těžké problémy se zdravím s chůzí..Takže i její sen o moři,je ve hvězdách,neboť se na takovou cestu necítí a tuto cestu by nezvládla...Domnívám se,že těch pár dní welnesu by ji určitě prospělo a že by je za článek Obec Vrčeň zasloužila.Také vzhledem k tomu,že nikdy nic nevyhrála.Tímto se omlouvám ostatním,kteří ještě v důchodu pracují,jsou pohybově zdatní a tento welness si mohou zaplatit i když články mají na stejné úrovni jako paní Chodurová.
Lenka Hudečková
Mně se líbily všechny články, je krásné dozvědět se takto o naší zemi to, co ještě nevíme a díky fotkám se projít všude možně. Po velkém zvažování dávám svůj hlas Jitce Chodorové - Vrčeň a okolí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 51. týden

Advent a vánoční zvyky v Česku i ve světě. To bude tématem vědomostního kvízu tohoto týdne.

AKTUÁLNÍ ANKETA