FOTO: Jitka Chodorová
Kde domov můj: Obec Vrčeň a okolí
26. 3. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
31.5.2016 14:25
Děkuji za pěkné komentáře, a děkuji všem, kteří si myslí, že by se jim u nás líbilo.
Marie Magdalena Klosová
31.5.2016 13:05
Milá Jitko,ráda jsem navštívila Tvůj domov,líbeznou vesničku/nebo městečko?/, v kraji,který znám velmi málo.Díky za pozvánku.mm
VANDA Blaškovič
31.5.2016 08:22
Toto pozvání je psané srdcem spolu s nádhernými fotkami. Myslím, že nám Jitka představila místo, které směřuje mílovými kroky na pomyslnou bednu vítězství soutěže s upřimným fanděním přihlížejících íčkařů. Jitko, DO TOHO ! Máš na to ! *****
Olga Štolbová
31.5.2016 08:10
Milá Jitko, zdravím a moc děkuji za tohle hezké povídání. Tak pěkně jsi svůj domov přiblížila, že doslova láká k výletu. Věřím, že se tam pěkně žije. Fotky krásné. Máš i můj hlas. *****
Vladka Steinová
31.5.2016 07:33
Ahoj, Jitko, přiznám se, že jsem do této chvíle nevědala, že exisruje místo Vrčeň, které jsi ve svém přípěvku přiblížila mile, zajímavě a doplnila nejen pěknými fotkami,ale ještě krásným veršíkem.Dávám Ti Jitko svůj hlas do soutěže. Vladka
Alena Vávrová
30.5.2016 22:48
Jitko, moc pěkná pozvánka. V Plzni jsem sice párkrát byla, nebo projížděla, ale kraj ten moc neznám. Zaujala mne též Eva Urbanová. Už jsem ji dlouho neviděla. ;-)
Eva Balúchová
30.5.2016 21:52
Pěkně jste nás provedla vaší obcí.A na rozhovor s Evou Urbanovou se těším,mám ji ráda,též ji pozdravujte.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA