FOTO: autorka
Kde domov můj: Chrudim
29. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
10.9.2018 21:45
Tak jsem si v červenci na pár dní Chrudimi užila. S vnučkami jsme navštívily dvě loutková představení pro děti, která se nám líbila. Žasla jsem nad vynalézavostí loutkářů. Prošly jsme si muzeum loutek, strávily hodně času v parcích. Čtyřletá vnučka mě s hlaholem protáhla myší dírou a v náhonu pod hradbami si zchladila tělo za horkého dne. Město mě okouzlilo a ráda se tam budu vracet.
Soňa Prachfeldová
31.5.2016 12:37
Chrudim neznám, ale díky tomuto vyprávění, ji poznat chci - díky super !
Hana Rypáčková
29.5.2016 19:14
Úplně podle popisu Chrudim vidím...Jezdila jsem do ekologické stanice , nyní Zelený dům, s dětmi. Spali jsme v DDM takový secesní dům se zahradou. Chrudim se mi moc líbí...Loutkařská Chrudim a Skupovy Strakonice - i tak...Vždy jsme se podívali do Slatiňan a cestou zralé jedlé kaštany....Moc jsem si zavzpomínala...
Zuzana Pivcová
29.5.2016 18:48
Chrudim také neznám, sice jsem coby dítě bydlela v kraji Hradec Králové, al tohle už bylo od nás moc na východ. Škoda, hlavně kvůli loutkařské tradici.
Lenka Hudečková
29.5.2016 17:17
Hezká pozvánka. Je to již více než 20 let, kdy jsem navštívila Chrudim, byli jsme v muzeu loutek a to se nám moc líbilo. V tu dobu byly na náměstí kolotoče a já poprvé a naposledy sedla s dcerou do centrifugy. Dole vyřvávala muzika, konkrétně písnička Slizkej had (Rapmasters) a dodnes, když hrají tuhle píseň, si vybavím právě centrifugu a chrudimské náměstí. :-)
Jana Šenbergerová
29.5.2016 14:12
Chrudim znám jen letem světem, ale na Slatiňany se moc těším, tam se mi líbilo. Mají krásný park a okolí. Snad budu mít příležitost lépe si prohlédnout i Chrudim, o které jste napsala řadu zajímavostí.
Naděžda Špásová
29.5.2016 13:35
Líbo, opravdu pěkná pozvánka do Chrudimi. Bohužel jsem tam nikdy nebyla. Vzhledem ke stáří města tam je určitě hodně památek a okolí také stojí za zhlédnutí. Znám trochu Pardubice, jezdívala jsem tam služebně a taky se mi tam moc líbilo. Fotky taky pěkné, mohlo jich být i víc. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA