FOTO: autorka
Pro holky parádnice
31. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Tomanová
18.1.2018 08:09
No to je dobrý nápad s perlinkou! Hned o víkendu si něco podobného vyrobím, mám sice hezkou dřevěnou šperkovničku, ale neustále něco hledám a rozmotávám.
Naděžda Staňková
4.6.2016 16:27
Stojan na hrníčky je pěkný, ale zabírá na lince místo, kterého není nikdy dost. Tak jsem si na něho pověsila náramky, hodinky, občas tam přehodím i řetízek. Taky dobré využití v mém malém dámském budoáru....
Jana Šenbergerová
2.6.2016 21:24
Vypadá to moc hezky, ale hlavně přehledně.
Náušnice nenosím, ale náhrdelníky a náramky přechovávám na dřevěném stojanu na hrníčky, což není tak praktické jako vaše řešení.
Zdenka Žichovská
1.6.2016 09:23
Tak to nemá chybu, nápad s perlinkou na náušnice určitě použiju (moje zábava, korálky)
Hana Čadová
31.5.2016 18:38
Pěkný nápad. Také bych musela mít několik rámečku, protože na korále, šátky a šály si potrpím a ráda nosím! Náušnice mám pouze jedny, ty neměním!
Zuzana Pivcová
31.5.2016 15:08
Je to nápadité, praktické a hezké. U mě doma by se však ani pro takový rámeček už nenašlo místo. Pár šperků, které mám a ani je už nenosím, mám kdesi v keramické misce. To jsem holka parádnice! :-) Ale Váš článek je hezký, to rozhodně ano.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA