FOTO: autorka
Kontrolní hlášení
30. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiřina Benešová
31.5.2016 18:45
Květuška Houdková - ano, matka je plemeno Hafling, ten malý je kříženeček, plemeno otce si nepamatuji, musím se zeptat vnučky. Je to koník velmi učentlivý a poslušný, vnučky dělají westernové soutěže a jsou s koníky úspěšné.
Jiří Libánský
30.5.2016 21:58
No jo. Kdo pracuje s utajenými informacemi musí bezpečnostnímu úřadu hlásit všechno. Proto taky ten dvouvrstvý toaletní papír. NBÚ vyžaduje kopii. Teď se přidal i finanční úřad. Děsím se toho, že mi hygienici budou provádět pravidelně, zákonem nařízený, kontrolní klystýr.
Libuše Hvězdová
30.5.2016 19:41
Dobrý den, paní Jiřino,
naprosto ve všem s Vámi souhlasím. Úplně by stačilo provést kvalitní kontrolu v těch pár gigantech, u kterých se měsíc co měsíc opakují nadměrné odpočty DPH a nebylo potřeba šikanovat tisíce drobných ponikatelů zbytečnostmi, které je jen zatěžují a nikomu nic nepřinášejí. Přeji hodně sil.
Připojila jste moc hezké fotografie.
Zuzana Pivcová
30.5.2016 19:27
já jsem na takové záležitosti naprosto neschopná a navíc i laxní. A to pracuji jako občan v archivu u armády, a vzhledem k tomu, že mám tzv. bezpečnostní prověrku, jsem povinná hlásit NBÚ veškeré osobní změny, např. koupi bytu do osob. vlastnictví nebo svatbu, ale i mnoho dalšího. Včasné neoznámení se trestá pokutou od 30 tisíc výše.
Květoslava HOUDKOVÁ
30.5.2016 18:32
Jiřinko Ben. - víš o jaké plemeno koníka na obrázku jde? Připadá mi, že je to Hafling, ale nejsem si jistá. Dík
Jana Šenbergerová
30.5.2016 17:06
Mám ráda hrušky i jablka, takže jejich míchání mi ani trochu nevadí. Obdivuji všechny, kteří zvládají všechny ty finanční "záludnosti", které si na občany stát neustále vymýšlí. S mořem finančních ztrát se vyrovnat neumí, ale v rybníčcích řádí jako žralok. Blahopřeji vám, že jste se s KH tak pěkně srovnala a ještě nám o tom hezky napsala.
Alena Vávrová
30.5.2016 15:36
Jiřinko, blahopřeji, žes to s tím KH tak dobře zvládla, jen tak dál a je dobře, žes o tom i napsala. Každý o těch "medech" , co mají malí podnikatelé ze strany FÚ - potažmo státu - moc neví. Já bohužel ano a jsem moc ráda, že už jsem účtařinu pověsila definitivně na hřebík. Moc hezké fotky zvířátek. Piš častěji. Dík.
Květoslava HOUDKOVÁ
30.5.2016 15:19
Jiřinko Ben. - soucítím s Tebou. Můj syn (teď skoro 50r.) se vyučil šikovným truhlářem, našel společníka, podnikali. Jenže za několik let syn odešel, to když se mnohokrát přesvědčil, jaké "klacky" umí stát házet drobným podnikatelům pod nohy. (Dost těžce jsem to nesla - vždyť lásku k této práci měl od dětství!) Ale prošel si ročním školením - výborný výsledek - má práci jiného charakteru, je v ní spokojený. A šikovné ruce pro potřebu všech členů rodiny/přátel mu zůstaly!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA