FOTO: autorka
Kde domov můj: Milá Lomnice!
28. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
28.5.2016 19:32
Hezké s láskou popsané místo v tvém srdci. Můj tatínek se kdysi pokusil o odcizení lavičky na náměstí. Zahákla se mu při parkování za nárazník a co dovolil řetěz- pak to trhlo...Bylo mi 14 a moc jsem se styděla....Pořád to náměstí/už je načinčané/ vidím....Tak moc díky za fotečky...
Eva Balúchová
28.5.2016 19:30
Krásně jsi popsala místo tvého mládí.Taky jsem se s tebou ve vzpomínkách vrátila do let dospívání.Ale neumím to tak pěkně napsat.Dozvěděla jsem se o Lomnici n.P.hodně a nejvíc se mě líbí ten pohled do kraje.
Alena Várošová
28.5.2016 18:28
Asi to špatně ukazuje,když jsem hodnotila článek tak tam bylo jedno hodnocení s pěti hvězdičkami a dva komentáře.Já tam vložila svých dalších 5 hvězdiček a je to jak to je divné .....???
Alena Várošová
28.5.2016 18:19
Zuzko,tak podrobně jste popsala svoji milovanou Lomnici,že ani po slepu bych tam nezabloudila.Je krásné vracet se do míst ranného dětství.5*
Alena Tollarová
28.5.2016 18:19
Zuzko, napsala jsi Lomnici krásný vzkaz a vystavila vysvědčení se samými jedničkami. Ehm, co to povídám. Pětkami*****
Alena Vávrová
28.5.2016 17:52
Milá Zuzko, opravdu moc krásně sepsané vyznání místu, odkud jsi kdysi vyšla a kam se tak ráda vracíš,
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA