FOTO: archiv autora
Když senioři máknou
29. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
31.5.2016 20:04
Hurá! Vaše reakce jsou tak optimistické. Děkuji. Zas něco píšu... (O času...)
Alena Várošová
30.5.2016 18:54
Pěkný článek i když jsem jako mladá aktivně cvičila gymnastiku, stal se ze mě pecivál,ne doslova.Mám velkou zahradu a práce kolem ní je dost,ale nesportuji.Miuji latinské tance.
Eva Mužíková
30.5.2016 18:35
Oldřichu, díky za reprezentaci naší malé zemičky. Tvé příspěvky mne vždy zaujmou...
Hana Rypáčková
30.5.2016 08:39
Že je ME veteránů v různých disciplínách vím.Milan jezdil do nedávna na ME ve stolním tenise a zrovna teď byl jeho kamarád ve Španělsku v Alicante ...
Tak přeji hlavně zdraví, protože na něm vše závisí....
Květoslava HOUDKOVÁ
30.5.2016 08:05
V diskuzi na chatu už "probleskl"nápad: Uspořádat sportovní hry "í"čkařů. Jsem NEsportovec, ale pokud by se uskutečnily, přidávám tip: Ruský kuželník - upoutaná koule se sama vrátí, kuželky dost velké a s jejich stavěním by mohla pomoci vnoučata (ti mají ještě páteř pružnou). Kdysi dávno -na rekreaci ROH- jsem vyhrála. Včera na výletě v Garden parku (Hostivice/Jeneč) je postaven kuželník také - a ještě mi to docela šlo!
Eva Balúchová
29.5.2016 22:03
Taky jsem o MEV neslyšela.Gratuluji vám k účasti,tak ráda bych to zkusila!
Olga Štolbová
29.5.2016 20:16
Ahoj Oldřichu, nikdy jsem o MEV neslyšela a jistě mnozí z nás. Obdivuju a tleskám a přeju zdraví a hodně sil. *****
Jarmila Komberec Jakubcová
29.5.2016 19:52
Hezký článek - aktivita seniorů je velmi důležitá. Sama chodím cvičit, na výlety s trekovými holemi, plaveme a vůbec jsme aktivní.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA