Ilustrační foto: pixabay.com
Finty domácích prodejců. Znáte je?
25. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
26.5.2016 17:52
Pane Čepelko - potřebný mail jsem Vám napsala přímo, ještě dodatek: Muž na fotce článku zřejmě není skutečný prodejce - ale já fotky mnohých mám a k nim i příslušné články a komentáře.
Květoslava HOUDKOVÁ
26.5.2016 17:48
Libuško Křap. - blahopřeji! = správně jste odolala telef. nabídce a vše si ověřila. Já mám 2 operátory - u obou mám tyto "nabídkové hovory" zablokovány. Přesto ale občas něco ke mně zabloudí a k tomu mám 2 řešení: Buď řeknu, že si event. zájem sjednám v sídle, nebo prodejně (to platí zejm. pro nabídky operátora.) Nebo zájem nemám=osobu hned pošlu do pr .... .
Libuše Křapová
26.5.2016 13:57
Já jsem dnes měla velmi zajímavý telefon. Napsala jsem o své zkušenosti článeček, mám ho na profilu, pokud někdo chce :-) Ještě jsem se s tímhle nesetkala, ani o tom neslyšela.
Oldřich Čepelka
25.5.2016 22:08
Ti šmejdi mě tak inspirovali, že jsem do Mé prózy připravil smyšlenou povídku. Bude úsměvná, abychom ty šmejdy pořád nebrali tak vážně. (Vím, že to celé vážné je!) - A tady se mi líbí ta připojená fotka. Myslíte, že je to tvář dokonalého podvodníka?
Alena Várošová
25.5.2016 21:41
Když vás prodejci neokradou,tak zadarmo vám dnes nikdo nic nedá.Ani do telefonu se s takovými lidmi nebavím i kdybych měla vyhrát letadlo.
Alena Tollarová
25.5.2016 21:18
Jednou jsem naštvala kamarádku, když jsem se odmítla stát článkem řetězu. Už ani nevím o prodej čeho šlo. Ale bohužel, po asi 20 letech, co se o tomto neustále píše a mluví a logicky by snad neměl už být nikdo, kdo by o těchto praktikách neslyšel, tak na to úplně nepochopitelně lidi stále slyší.
Dagmar Bartušková
25.5.2016 20:16
Když se s podomním obchodem roztrhl pytel, i já jsem na leták, týkající se novinky - vysavače se šamponovačem, zareagovala kladně, a dotyčnou prodejkyni "čističku koberců" do bytu vpustila. V letáku stálo - k ukázce vysavače vyčistění koberce zdarma. Předem jsem věděla, že nic nekoupim, bylo to spíš ze zvědavosti, jestli mi ten menší koberec opravdu vyčistí. Stalo se. Pak začala být vlezlá. S díky jsem ji vyprovodila s tím, že se musím ještě domluvit s "drahou polovičkou", a pak dám vědět. U toho už navždy zůstalo. A dnes? Podomní prodej NE!
Zuzana Pivcová
25.5.2016 20:16
U mě mají podomní i telefoničtí prodejci smůlu, protože mě takovéhle nabízené přístroje a další předměty do domácnosti absolutně nezajímají a své osobní věci si koupím sama.
Hana Čadová
25.5.2016 20:07
Nikoho cizího do bytu nepouštím ani telefonicky se s prodejcem nebavím. Minulý týden jsem prý vyhrála dárek do domácnosti. Je divné, že vyhrávám 2x do měsíce!
Hana Šimková
25.5.2016 19:54
Pokud jsem žila v Praze, tak mě prodejci pronásledovali neustále. Byli snad na každém rohu. Teď mně také pronásledují telefonicky a dokonce dnes naposled se mi snažili vnutit barvy do tiskárny.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA