Předváděcí akce jsou jako drogy
Ilustrační foto: ingimage.com

Předváděcí akce jsou jako drogy

1. 6. 2016
nákupy šmejdi zloději
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Moje zkušenost z mnoha "výletů"/akcí se Šmejdy je tato: Osvěty - varování - je opravdu dostatek. Bohužel to není "zajímavé čtení" pro seniory = aby se POUČILI V PŘEDSTIHU, než se akce zúčastní = jeli připraveni! Spíše je zajímá kdejaký DRB (např. jaké poprsí má zpěvačka ap.) -a tak Šmejdi stále vítězí. A senioři pak už jen "zásobují" stížnostmi tisk, TV atd. Střední generaci také čeká seniorství - věřím, že už rozumnější!
Dagmar Bartušková
Paní Jarmila to dokonale vystihla!
Květoslava HOUDKOVÁ
Paní Romanu Mazalovou osobně znám - je vystudovaná právnička, maminka 2 dětí - milá, příjemná - ale i pevná, kurážná. Občas si s ní píšu - teď mám opět důvod, se jí ozvat - bude-li někdy někde v Praze (je zvána) - určitě se uvidíme.
Alena Várošová
Se šmejdy se to řeší stále dokola a zase se objeví nějaký chyták ZDARMA na který se starší lidi a hlavně senoiři chytí.Jarmila to za nás napsala skvěle.
Vladka Steinová
Dobrý den, je zde další výzkum podpořený percentuálním vyjádřením.Staří lidé jsou a budou důvěřiví, to je nikdo neodnaučí, nic nezáleží na tom, že praktiky akcí jsou klamavé a agresivní! Šmejdi drtí stát, stát se snaží rozdrtit je, třeba v podobě milionových pokut a v omezení akcí, ale stejně se vše za čas vrátí zpět. Snad jen se bránit a to lze např. ve Sdružení obrany spotřebitelů. A hlavně- na pochybné akce nejezdit!
Jarmila Komberec Jakubcová
Protože jsem nikdy na žádné takové prodejní akci nebyla těžko mohu posoudit co lidi k návštěvě prodejních akcí vede. Z chatu na íčku jsem poznala, že někteří se snaží využít situace k výletům, dárkům a podobným výhodám.Kdyby tito lidé na akce nejezdili tak by ani nebyli šmejdi. Kdo na jedné straně šmejdy kritizuje a pak sám na akce s nimi jezdí mi hlava nebere.Pokud dnes někdo se nechá tzv. napálit může si za to sám. Tolik osvěty, která byla vynaložena sdělovacími prostředky, TV, internetem a stále to nestačí?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%