Ilustrační foto: pixabay.com
Zodpovědná nula. Horor dle skutečné události.
27. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
27.5.2016 23:46
Jako studentka jsem jezdila na pionýrské tábory jako vychovatelka. Byla to velká zodpovědnost hlavně u vody, kdy jsem je neustále přepočítávala, jestli jsou všechny. O zodpovědných nulách ale nic nevím, hlídali jsme všichni.
Libuše Křapová
27.5.2016 22:06
Čert nikdy nespí. Ještě že Martínka chránily "andělé" Liduška s Věrou. Žádné nuly!
Elena Valeriánová
27.5.2016 21:39
Brr. Myslím, že jsi byla Andělem strážným Ty. Až mě mrazí. Já prostě nemám slov!
Alena Várošová
27.5.2016 20:48
Pěkný článek,ještě s pěknějším koncem.Vedoucí co mají na starosti děti,které jsou jak živé stříbro si s nimi tedy užijí.5*
Jitka Havlová
27.5.2016 20:01
Lidmilko díky za krásný příspěvek, dám ho přečíst dceři, ta jezdí na tábor asi pětadvacet let, pořád na ten samý. Asi taky ví, že obezřetnost tam musí být každý den i noc. A váš dobrý skutek není promlčený a zaslouží si velikánskou pochvalu i po letech. Zdalipak vám tenkrát poděkovali rodiče toho chlapce?
Alena Tollarová
27.5.2016 18:41
Limi, znáš tu písničku Andělé strážní, že jo. Vašek Neckář v ní zpívá i o Tobě a Tvojí kolegyni.
Naděžda Špásová
27.5.2016 18:07
No, Lidmilko, opět jsi mě dostala. Jednak jsem taky jezdívala ke Střele na PT. Nejdřív jako pionýrka a pak jako vedoucí.. Bylo to kousek od Plas a my jsme občas chodívali přes les na pivko. Tábor se jmenoval Máj a bylo to tam moc pěkný. Toho chlapečka jsi ještě někdy viděla? Občas možná ten šestý smysl opravdu máme. Nemůžu se zbavit dojmu, že už jsme se někde potkaly. *****
Zuzana Pivcová
27.5.2016 17:52
Takové situace hovoří za vše. Od vás to bylo příkladné, ale částečně i štěstí. Nikdy jsem neučila v běžné škole a neměla takovou zodpovědnost za děti. Ale stačily mi výměnné zájezdy se žáky němčináři do NDR, kdy jsme z Českých Budějovic cestou 5x přestupovali. V narvaných vlacích a bez možnosti místenek jsme nikdy neseděli pohromadě. Vadilo mi to, ale řešit se to nedalo. Zlomilo mě, když mi pak kolegyně Němka vyprávěla, že krátce předtím na školním výletě šli 2 kluci ve vlaku na WC, v chodbičce se začali strkat a jeden otevřel za jízdy dveře, druhý vypadl a přejel ho protijedoucí vlak. Učitelka byla odsouzena za nedbalost. Zařekla jsem se, že už takto nikam nepojedu, a tak se i stalo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA