Ilustrační foto: ingimage.com
Život po šedesátce: Žijte svůj výjimečný čas na této zemi podle sebe
14. 8. 2020Poslední dobou na celém světě neustále někdo řeší otázku, jak by měli či neměli lidé v důchodovém věku prožívat svůj podzim života. Možností se nabízí mnoho a rozhodujícím prvkem je situace finanční, rodinná, osobní.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ludwig Ludwigovicz
18.8.2020 17:20
Optimismus je určitě skvělá věc, leč vylézt na střechu a opravit ji je o něčem jiném
Martina Růžičková
18.8.2020 15:39
Prima optimistický článek :-). Jsem v důchodu od ledna a těším se z toho, že mám čas na svoje zájmy a hlavně na své blízké.
Venca V.
18.8.2020 15:20
Krásný článek, doporučuji k četbě všem +60. V našem věku je jediný člověk, za kterého jsme odpovědni, pouze ten, který se na nás dívá....v zrcadle. Jen na nás záleží, jaký zbytek života sami prožijeme (za předpokladu slušného zdraví), zda takovým jaký chceme, nebo se necháme vykořisťovat okolím a rodinou.
libuše zemanová
17.8.2020 21:07
Každý věk má svůj půvab a já si ten svůj 70 plus užívám plnými hrstěmi.
Věra Halátová
14.8.2020 21:44
Paní má jen jednoho pána a tím je ona sama. Nemusí se na nikoho ohlížet. Snad je skutečně absolutně šťastná, když toto tak propaguje. Každý věk má svoje. I své šťastné chvíle i chvíle ne příliš šťastné. Po přečtení toho literárního dílka paní Staňkové, myslíte, že mladí se budou těšit na stáří? Těžko.
Jarmila Svěrkotová
14.8.2020 19:14
Miluji věk-60+..........a za sebe mohu říci-je to opět jedno nádherné období života.A hlavně, čas být sama se sebou,jen tak....pro radost z bytí.
Růžena Kuželková
14.8.2020 19:04
Já začínám den na "Íčku" při 2 otázkách,nečekám výhru(pokud se dostaví,tak potěší),ale říkám tomu - startuji si den - ,pak Seznam,"Fejzbuk" a hurá do nového dne,to je můj rituál,zvikla jsem si na něj a pokud můj "uličník "noubuk" stávkuje,tak se nemohu - rozhýbat hihi :-))
Marta Novotná
14.8.2020 18:55
Jak se říká: první polovinu života nám komplikují rodiče a druhou děti :-)
Ale každý člověk člověk je strůjcem svého štěstí.
Marie Doušová
14.8.2020 18:10
Moc hezky se to čte ,ale někdy to nejde dělat si jen to, co chci. Jetliže člověk není sobec a má kolem sebe v rodině nemocné , tak pomáhá jak to jde a na sebe moc času nemá. Přesto ráda pomáhám i na úkor svého času. Každý nemůže .........co by chtěl......ale dělá to, co zvládne.....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA