Kde domov můj: Vyznání České republice
Ilustrační foto: Jiří Hudeček

Kde domov můj: Vyznání České republice

30. 5. 2016
Soutěž - Kde domov můj
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Mošovská
Paní Květo, sledujete dění kolem sebe a to je dobře. Ať se daří.
Jitka Valachovičová
moc pěkně sepsáno, stručně, ale zato velmi výstižně*****
Květoslava HOUDKOVÁ
Milá Olinko a všichni další - moc děkuji za souhlasné ohlasy. Olinko s hvězdičkami jsi to asi dost přehnala, tolik si jich za 3 věty přeci nezasloužím. Původně jsem chtěla napsat o "svém"malém městečku - ale nechám to na jindy (až sesumíruji do stručnosti a výstižnosti). Projezdit svět, ale nevědět "co mám za domem "považuji za zbytečné! (Výjezd mimo republiku byl řídkým a krátkým "zpestřením" - a taky žiju.)
Olga Štolbová
Ahoj Květo, zdravím, souhlasím a tleskám. Byla jsem párkrát ve světě a už nikdy nemusím. Tolik krásy je v naší malé zemi, kde jsme doma. ***********
Eva Balúchová
Ano Květo,máš pravdu.
Anna Čípová
Paní Květo, tleskám. V jednoduchosti je síla i krása.
Libor Farský
Mé ***** patří nejen stěžejní myšlence, ale i obrázku. Je to má srdeční záležitost, v roce 1971 jsem se tam oženil. Jenže jsem si proto od pár lidí vyslechl, že jsem snob. Tak ať!
Alena Tollarová
Květo, napsala jsi to báječně. Stručně, a přesto tam nechybí vůbec nic a já s Tebou naprosto souhlasím.
Lenka Hudečková
Květuš, moc hezky řečeno, krátce, ale zcela na 100% výstižně. Dávám *****
Jiří Hudeček
Moc pěkné, napsané srdíčkem. A ještě k tomu ta správná vlajka na hradě!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%